Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Bungie bola v minulosti spájaná predovšetkým s FPS sériou Halo. Dnes je tomu inak, Bungie sa značky Halo vzdalo a vytvorilo Destiny. U hráčov sa tento titul teší veľkej popularite a v Bungie hru náležite rozširujú o nový obsah. Ak ste doteraz Destiny obchádzali, máte príležitosť naskočiť do tohto rozbehnutého vlaku vďaka ďalšej akcii, ktorú Sony pripravilo pre svojich fanúšikov.

Titul je od dnešného dňa až do 15. decembra v zľave, ktorá ponúka samostatné rozšírenie Destiny: The Taken King, ďalej edíciu Destiny: The Taken King – Legendary Edition, v ktorej nájdete aj pôvodnú hru a predošlé rozšírenia. Tretia, a zároveň posledná edícia, ktorú nájdete v tejto zľave je Destiny: The Taken King – Digital Collector’s Edition, v ktorej dostanete rovnaký obsah ako v Legendary Edition, plus ďalší bonusový obsah (3 Exotic Guardian Class items with XP bonuses, 3 class-specific emotes, and 3 armor shaders). Cena jednotlivých verzií tentokrát môže záujemcov skutočne potešiť, napr. pri Legendary Edition môžete oproti našim obchodom ušetriť približne 15 €.

Destiny ponuka

Ako môžete vidieť, samostatné rozšírenie The Taken King zlacnelo z 39,99 € na 24,79 €, edícia The Taken King – Legendary Edition stojí momentálne 30,10 € oproti pôvodným 69,99 € a The Taken King – Digital Collector’s Edition dostalo zľavu z 89,99 € na 50,39 €. Ak máte Destiny v hľadáčiku a reálne o hre uvažujete, pravdepodobne práve nadišla pravá chvíľa na kúpu.

Komentuj!