Register

A password will be e-mailed to you.

Štúdio Wildcard prinieslo počas júna tohto roku PC hráčom survival akciu menom ARK: Survival Evolved. Hra si získala početnú priazeň fanúšikov i napriek tomu, že zatiaľ ide o Early Access, v ktorom sa objavuje množstvo chýb. Autori už dávnejšie avizovali, že hra príde aj na ďalšie platformy, prvou bude konzola od Microsoftu, kde bola spustená služba Xbox Game Preview Program, ktorá predstavuje niečo podobné ako práve Early Acces na Steame.

ARK: Survival Evolved sa aktuálne teší mimoriadnej popularite. Hra priniesla oproti iným súčasným survival hrám trochu iný zážitok a najmä dinosaurov, ktorých si môžete skrotiť a následne sa o nich starať. Wildcard dali hráčom iných nepriateľov než je tomu zvykom, miesto toho, aby Vás ohrozovali otrepaný zombie, prípadne domorodé kmene kanibalov budete bojovať proti rôznym predátorom z dávnej minulosti. Autori taktiež dobre využili hype okolo filmu Jurassic World, ktorý hre určite padol vhod. XBOX One verzia hry je, ako sa hovorí, za rohom, už 16. decembra budete môcť vyskúšať, ako Vám táto survival akcia bude vyhovovať. Ohlásenie portu na konzolu XBOX sprevádza nasledovný trailer.

Ak doma máte konzolu PlayStation 4 a zaujal Vás titul ARK: Survival Evolved nemusíte sa obávať, hra dorazí aj na túto platformu, avšak až s vydaním finálnej verzie, ktoré je naplánované na jún 2016.

Komentuj!