Register

A password will be e-mailed to you.

Nájomného zabijaka s označením “Agent 47” a čiarovým kódom na zátylku pozná celá herná komunita. Zatiaľ sa nám predstavil v piatich regulérnych dieloch, dvoch mobilných spin-off tituloch – Hitman GO a Hitman: Sniper, a taktiež bohužiaľ v dvoch slabých filmoch, ktoré mali s hernou sériou iba veľmi málo spoločné. Na dnešný deň bolo naplánované vydanie najnovšieho pokračovania, no ako už iste viete, titul bol odložený na neskôr. Skôr, ako sa na pulty obchodov a do digitálnej distribúcie dostane konečná verzia, príde na rad beta test. A práve o ňom si dnes pozvieme niečo bližšie.

Počas uplynulého víkendu došlo na akcii PlayStation Experience 2015 k oznámeniu, že hráči na PS4 dostanú oproti iným platformám zopár výhod. Prvý bonus, je možnosť zapojiť sa do beta testu skôr, než hráči na PC (fanúšikovia Hitmana na XBOX One bohužiaľ beta test nedostanú). Ak si chcete zaručiť prístup do bety, jedinou podmienkou je predobjednať si najnovšieho Hitmana. Na základe tohto oznámenia si pravdepodobne budú môcť beta test zahrať aj hráči bez predobjednávky, avšak bez záruky, že im bude pridelený (pravdepodobne) prístupový kód. Jeden bude mať šťastie, ďalší už nie.

Časová výhoda bety nie je jediným bonusom pripraveným pre hráčov na zariadení od spoločnosti Sony. Dovolíme si tvrdiť, že druhý bonus je zaujímavejší, ako už spomínaný časový predstih beta testu oproti PC, nakoľko hráči na PS4 dostanú šesť exkluzívnych kontraktov nazvaných “The Sarajevo Six”. Vašou úlohou bude vypátrať a zneškodniť šesť členov bývalej polovojenskej orgánizácie menom CICADA. Každý jeden cieľ je bývalý žoldák, ktorý sa previnil vojnovým zločinom a práve vy budete tým, kto dostane na starosť vykonať odplatu. Vaše ciele budete hladať vo všetkých krajinách sveta, ktoré sa v novom Hitmanovi objavia – od Francúzska, cez Taliansko, Maroko, Thajsko, USA až po Japonsko.

beta

Beta Hitmana bude prequelom k celej sérii, presunieme sa do minulosti a zistíme, ako sa Agent 47 zoznámil s Dianou Burnwood, a taktiež by sme sa mali dozvedieť, ako došlo k naverbovaniu 47 do služieb ICA (International Contract Agency). Nové informácie o bete Hitmana sprevádza nasledovná ukážka.

Beta test nového dielu Hitman odštartuje na PS4 12. februára, na PC o týždeň neskôr, presnejšie 19. februára.

Po vydaní hry 11.03.2016 budú podľa zverejnených onformácii dostupné tri krajiny, zvyšné do hry pribudnú v priebehu roka. Nový Hitman by sa mal odkloniť od kritizovaného, lineárneho postupu hrou, ktorú predstavil predošlý diel Hitman: Absolution a vrátiť sa skôr k štýlu Hitman: Blood Money. Každá lokalita, respektíve level bude menší sandbox, ktorý bude môcť hráč preskúmavať a vybrať si spôsov, ako zneškodní svoj cieľ. Vítaná zmena, uvidíme, ako to nakoniec dopadne.

Komentuj!