Register

A password will be e-mailed to you.

O sérii Souls hier, ktorá započala svoju existenciu hrou Demon’s Souls na konzole PlayStation 3, toho netreba písať mnoho. Každý jeden hráč dobre vie, že ak chce poriadnu výzvu, stačí skúsiť jeden z dielov tejto hardcore RPG záležitosti a o tréning nervov má postarané. Budúci rok sa dvere za Dark Souls uzatvoria, tretia časť by mala, podľa slov tvorcov sériu ukončiť.

Tento víkend prebieha v San Fraciscu akcia PlayStation Experience, pri príležitosti ktorej autori z FromSoftware ukázali gameplay z ich nadchádzajúceho počinu – Dark Souls III. Vyzerá to tak, že nás nič revolučné v rámci série nečaká, to však nie je výtka. Predsalen stačí zobrať funkčný a nepochybne kvalitný základ predošlých Souls hier, preleštiť ho pre súčasnú generáciu konzol a PC, naservírovať hráčom a o úspech je postarané. Obzvlásť, ak má ísť o posledný diel.

FromSoftware taktiež potvrdili pre-order bonus. Každý jeden hráč, ktorý si hru predobjedná, obrdží tzv. Apocalypse Edition – nájdete v nej soundtrack hry a kovovú krabičku.

DS III - Apocalypse Edition

Dostupné budú aj zberateľské edície, o ktorých sme Vás už informovali prostredníctvom článku, ktorý nájdete na tomto odkaze.

V prípade, ak Vám gameplay video nestačí, vydavateľ Bandai Namco Entertainment si nachystal nový trailer s názvom “Darkness Has Spread”.

Hra Dark Souls III vychádza už dvanásteho apríla budúceho roku pre nasledovné platformy: Platformy

Komentuj!