Register

A password will be e-mailed to you.

Epizodická adventúra na motívy komiksu The Walking Dead  je každému z Vás určite dobre známa. Telltale Games sa práve vďaka tejto sérii prepracovalo medzi sledované štúdia a zabezpečilo si úspech aj ostatných herných sérii, ktoré majú pod palcom. Aby do príchodu regulérnej tretej série záujem o The Walking Dead nevyprchal, tvorcovia nám nadelia minisériu s postavou, ktorú poznajú fanúšikovia komiksovej predlohy i seriálu, ktorý beží v TV.

Po prvýkrát v rámci tejto značky dôjde k aspoň symbolickému prepojeniu všetkých troch svetov The Walking Dead – herného, seriálového a komiksového, a to vďaka postave Michonne. Telltale Games fanúšikom pripravili trojdielnu minisériu, ktorá bude sledovať osud Michonne medzi komiksovými vydaniami číslo 126 až 139. Počas tejto minisérie by sme sa mali dozvedieť, čo dohnalo Michonne k tomu, aby opustila svoju skupinu, a taktiež aké okolnosti ju primäli k vráteniu sa naspäť. Na odovzdávaní cien The Game Awards tvorcovia fanúšikom predstavili odhaľovací trailer, v ktorom je uvedený aj dátum vydania.

The Walking Dead: Michonne sa začne predierať svetom nemŕtvych už vo februári roku 2016, konkrétny deň zatiaľ nie je známy. Hru si budete môcť, ako je u firmy Telltale Games zvykom, zaobstarať pre všetky platformy okrem Nintenda, to známená, že titul bude dostupný pre PC, PS4, PS3, PS VITA, XBOX One, XBOX 360, mobilné zariadenia s operačným systémom Android, a taktiež sa dočkajú aj fanúšikovia zariadení s iOS.

Komentuj!