Register

A password will be e-mailed to you.

Počas dnešnej noci prebehli odovzdávania herných cien “The Game Awards 2015”. Okrem vyhlásenia víťazov v jednotlivých kategóriach sme sa dočkali niekoľkých oznámení a ukážok z hier. Už dopredu bolo avizované, že UbiSoft predstaví gameplay z najnovšieho pokračovania série Far Cry s podtitulom Primal.

Štvrtý diel Far Cry bol fanúšikmi a recenzentmi kritizovaný, že viac-menej recykluje prvky z tretieho dielu, iba v inom prostredí. Či sa s týmto tvrdením stotožňujete, to už necháme na Vás… UbiSoft prináša nový diel, ktorý by mal priniesť viacero noviniek, aby nebol iba nadstavovanou kašou a upokojil hráčsku verejnosť, že séria sa má kam posúvať. V prvom rade sa nový diel posunie v čase, presnejšie do doby kamennej, kde sa zhostíte postavy menom Takkar, ktorá je členom kmeňa lovcov. Na tento víkend prebiehajúcej akcii PlayStation Experience by mala byť pre návštevníkov dostupná hrateľná ukážka, takže gameplay bude asi v najbližších dňoch podrobený detailnejšiemu skúmaniu. Poďme sa však najskôr pozrieť na gameplay, ktorý UbiSoft predstavil počas The Game Awards.

Far Cry Primal dorazí na pulty obchodov už počas februára budúceho roku, konkrétne 22.02.2016. Platformy, kde si budete môcť zaloviť, sú PC, PS4 a XBOX One.

Komentuj!