Register

A password will be e-mailed to you.

Vývojári zo štúdia Avalanche Studios sa konečne vyjadrili k viacerým bugom a technickým problémom open-world strielačky Just Cause 3. Na Steame žiadajú hráčov o trpezlivosť.

Aj keď je hodnotenie fanúšikov Just Cause 3 zväčša pozitívne, hra je často kritizovaná za pomerne veľký počet bugov a ďalších problémov. Podľa slov vývojárov sa už pracuje na patchi pre PC verziu, nepríde však tak skoro.

„Vieme, že niektorí z vás sa potýkajú s nejakými technickými problémami. Pracujeme na tom a sme plne odhodlaní poskytnúť vám čo najlepší herný zážitok,“ píše sa vo vyhlásení. „Vieme, že by ste chceli konkrétne informácie o tom, kedy vyjde patch a čo všetko bude opravené – tieto informácie by sme vám radi dali a aj tak urobíme hneď ako ich budeme mať. Dnes je však ešte len niečo vyše dňa od spustenia, našu obrovskú hru hrá veľký počet hráčov a my monitorujeme všetky prichádzajúce dáta. Potrebujeme trochu viac času na rekonštrukciu niektorých problémov a ich opravu. Môžete si však byť istí, že sme odhodlaní urobiť Just Cause 3 čo najúžasnejšou hrou.“

K chybám na konzolových verziách sa Avalanche Studios zatiaľ nevyjadrili.

Hra Just Cause 3 vyšla 1. decembra na PC, PS4 a Xbox One a v blízkej dobe sa môžete tešiť na našu kompletnú recenziu.

Komentuj!