Register

A password will be e-mailed to you.

Sébastien Loeb je legendárny pretekár, ktorého by mal poznať každý jeden fanúšik automobilového závodenia. Talianska spoločnosť Milestone, od ktorej ste si mohli zahrať hry ako WRC, MotoGP, prípadne Ride, pripravujú rally hru, ktorá ponesie meno práve tohto francúzskeho pretekára. Nakoľko sa vydanie pomaly približuje, na ukážku sme obdržali nový trailer.

Rally hier, obzvlásť tých dobrých, v poslednej dobe nie je príliš veľa, preto každý jeden titul venujúci sa tomuto druhu závodenia púta pozornosť fanúšikov. Tohtoročný diel WRC FIA World Rally Championship s poradovým číslom 5 dopadol podľa ohlasov katastrofálne (našťastie ho nevyrobili práve Milestone, ale Kylotonn Racing Games). Našťastie tu máme DiRT Rally od Codemasters, ktorý zatiaľ v Early Access na Steame zbiera jednu pochvalu za druhou (hra medzičasom dostala rating aj pre konzoly súčasnej generácie, takže hra nebude exkluzivita pre PC). Milestone chcú konkurovať práve DiRT Rally a ako sa im to podarí uvidíme už v závere budúceho mesiaca. Zatiaľ nám hru ukazujú novým trailerom, na ktorý sa poďme spoločne pozrieť.

Sébastien Loeb Rally EVO vychádza už 29. januára 2016 pre nasledovné platformy s tým, že ak si hru predobjednáte, obdržíte rôzne bonusy.

Pre-Order

Komentuj!