Register

A password will be e-mailed to you.

Len pár dní pred vydaním akčnej hry Just Cause 3 máme konkrétnu predstavu o rozľahlosti jej mapy – 640 štvorcových km! Pozrite si tento vyhliadkový let cez celý ostrov.

Gameplay video Youtube kanálu PlayStation Access v podobe vyhliadkového letu cez celý ostrov Medici, na ktorom sa bude odohrávať príbeh Just Cause 3, dokazuje aký dôraz kládli vývojári z Avalanche Studios na herné prostredie a jeho rozmanitosť. To vás vyslovene vyzýva na interakciu s ním.

Just Cause 3 svet nie je nevyhnutne väčším ako svet jeho predchodcu Just Cause 2. “Už svet Just Cause 2 bol obrovský,” povedal Roland Lesterlin z Avalanche Studios. “No teraz sme sa chceli zamerať viac na hustotu lokácií a pocit z otvoreného sveta ostrova Medici. Na to sme nepotrebovali nevyhnutne rozširovať plochu súše – Just Cause 3 totiž neponúka iba lokácie na povrchu, no dostaneme sa aj do jaskýň, tunelov a pod.”

Mimochodom, Avalanche Studios sa vraj zaoberali myšlienkou riešiť v treťom pokračovaní aj multiplayer mód, no nakoniec sa rozhodli, že hru ponechajú čisto ako signle player záležitosť…zatiaľ.

Lavíny z Avalanche Studios potvrdili aj to, že PS4 verzia beží na 1080p, zatiaľčo XBox One verzia na 900P.

Dátum vydania Just Cause 3 je stanovený na 1. decembra, pre PC, PS4 aj Xbox One.

Komentuj!