Register

A password will be e-mailed to you.

Just Cause 3 vychádza už budúci týžden, kedy skončí aj embargo na hru. Predajcovia v niektorých krajinách (napr. Brazília) si však s týmto hlavu nelámu a hru už bežne predávajú zákazníkom, vďaka čomu môžete na internete nájsť prvú hodinu gameplayu. O tej však dnes písať nebudeme, predsa si nebudeme kaziť zážitok a prekvapenie.

Dnes sa pozrieme na mapu krajiny Medici, v ktorej sa najnovšie pokračovanie odohráva. Ako ste už pravdepodobne zaregistrovali, pôjde o stredomorskú fiktívnu krajinu pozostávajúcu z niekoľkých ostrovov. Celková rozloha mapy by sa mala pohybovať okolo 400 míľ štvorcových, čo predstavuje niečo málo cez 1000 km2. Pre lepšiu predstavu tu máme kompletnú mapu, ktorá vyzerá nasledovne.

just-cause-3-full-map

Okrem hernej mapy pre Vás máme oficiálne HW požiadavky uvedené na zadnej strane PC verzie hry (na Steame sú požiadavky o niečo vyššie), podľa ktorých sa môžete približne orientovať, či Vám Just Cause 3 pobeží bez problémov, alebo budete musieť siahnuť po kompromisoch v grafických nastaveniach.

2734933-just+cause+3

Hra vychádza už prvého decembra pre tieto platformy:

platfomry

Komentuj!