Register

A password will be e-mailed to you.

Do konca roku nás čaká už iba niekoľko veľkých, očakávaných titulov. Medzi ne sa určite zaraďuje aj najnovšie pokračovanie open world akcie Just Cause od švédskych Avalanche Studios, od ktorých sme tu naposledy mali herné spracovanie značky Mad Max. Keďže tretí diel vychádza už začiatkom decembra, mediálna kampaň pomaly, ale isto vrcholí.

Najnovší trailer ničím nevybočuje zo zabehnutého trendu. Prehnaná “hollywoodska” akcia, obrovské výbuchy (Michael Bay musí mať z tejto hry veľkú radosť), tropický ostrov, kvantá nepriateľov a Rico Rodriguez v hlavnej úlohe, to je Just Cause 3. Nová ukážka dostala názov “Kasabian Trailer” podľa britskej skupiny Kasabian, nakoľko práve ich skladba hrá na pozadí. Dosť bolo rečí, vychutnajte si najnovší trailer, ktorý určite bude následovať ešte minimálne jeden, tzv. Launch Trailer.

Hra vychádza pre PC, PS4 a XBOX One už 01.12.2015 a budete si môcť zaobstarať klasickú i zberateľskú edíciu. Hráči, ktorí si Just Cause 3 predobjednali taktiež dostanú bonus v podobe troch ozbrojených vozidiel a šance zapojiť sa do súťaže o miniatúru ostrova, na ktorom sa hra odohráva.

JC 3 Pre-order

V prípade, ak máte záujem o kúpu Just Cause 3, náš partner ciernydrak.sk prijíma predobjednávky pre všetky dostupné platformy, nájdete ich na tomto odkaze. Pri kúpe nezabudnite použiť zľavový kúpon „somhrac.sk“.

Komentuj!