Register

A password will be e-mailed to you.

Vydanie hry Star Wars Battlefront sa blíži a už teraz je internet, alebo skôr YouTube zaplavený desiatkami videí vďaka skorému prístupu do samotnej hry cez EA Access. O tom však dnes písať nebudem. V súčasnosti sú trendom takzvané “Season Pass-y”. Aby ste boli v obraze, ide o určité balíčky rozširujúce základný obsah hry po vydaní.

DICE, švédske štúdio stojace za značkou Battlefield, dostalo vďaka Walt Disney Pictures práva na vytvorenie novej Battlefront hry pod drobnohľadom samotného uja Walta. Švédi sa teda rozhodli odložiť ich zaužívanú Battlefield sériu, prenechali ju štúdiu Visceral Games (Dead Space) a všetkým silami sa zamerali na vytvorenie najlepšej Star Wars hry v histórií celého univerza tejto série! No to, či sa im to podarí alebo podarilo, môžete zistiť už tento piatok, kedy hra oficiálne vychádza.

Zábery z módu “Fighter Squadron”

S príchodom samotnej hry sa začali vynárať detaily o už v minulosti proklamovanom Season Pass rozšírení. Na oficiálnej stránke pre hru, nám PR oddelenie priblížilo všetky detaily. Poďme sa na obsah Season Pass-u pozrieť v číslach.

4 DLC rozšírenia

20 tech rozšírení (zbrane, star cards, vozidlá)

4 noví hrdinovia

16 nových máp

4 nové herné módy

2 týždňová časová exkluzivita 

exkluzívny “Shoot First” emote

Asi si teraz vravíte, že je to slušná nádielka obsahu. Ja vám však pripomeniem, že tento obsah si momentálne môžete pred-objednať za 49.99 € priamo z Origin-u, čo je úprimne povedané, celkom “slušná” pálka. Preto sa teraz pozrime na porovnanie obsahu v základnej edícií Battlefrontu.

43 tech rozšírení (zbrane, star cards, vozidlá a pod.)

6 hrdinov

12 máp

11 herných módov

Teraz si asi poviete niečo v zmysle, bola hra ukrátená o všetok tento obsah? Ja si osobne myslím, že pravda je niekde na pol ceste. Každopádne, obsahovo pôsobí Season Pass v porovnaní so základnou hrou, ako ďalšia samotná hra. Niesom si celkom istý, či je toto správna politika od EA. Stačí sa pozrieť na Battlefield 4. Pokiaľ nieste vlastníkom všetkých DLC a.k.a Battlefield Premium verzie hry, dnes už si moc nezahráte z dôvodu migrácie hráčov na rôzne mapy, ktoré niesu prístupné v základnej verzii hry. Uvidíme, ako dopadne nový Battlefront, to sa však dozvieme asi až za pol/trištvrte roka, počas ktorého by všetky DLC mohli vyjsť. 

 

Komentuj!