Register

A password will be e-mailed to you.

Fanúšikovia Souls série si v prípade tretej časti budú môcť vybrať z dvoch zberateľských edícií, ako prezradil únik spôsobený obchodom Geekay Games. Okrem obsahu spomínaných zberateliek taktiež unikol dátum vydania, takže ak obľubujete túto sériu, pripravte si pero a kalendár.

Prvá zberateľka dostala klasické pomenovanie Collector edition a pri jej zakúpení dostanete zberateľskú krabicu, steelbook, nažehlovačky, artbook s pevnou väzbou o veľkosti A4, látkovú mapu, sošku Red Knight vysokú 25 cm, soundtrack a samozrejme samotnú hru. Klasická zberateľska edícia by mala stáť približne 135 $.

2962898-collector

Ak Vám náhodou klasická zberateľka nepostačuje, budete mať možnosť zaobstarať si Prestige edition. Obsah tejto edície sa od Collector edition odlišuje zmenenou zberateľskou krabicou a soškou, na ktorú si budete musieť na poličke vymedziť väčší priestor. V prestížnej edícii sa totiž bude ukrývať soška pravdepodobne hlavného antagonistu hry menom Lord of Cinder, jej výška však bude až 40 cm. Teraz sa však usaďte, zhlboka nadýchnite, táto edícia má cenu stanovenú na približne 490 $, čo naozaj nie je málo.
Dark-Souls-III-EU-PE_11-09-15

Ako ste si už mohli z priložených predobjednávkových letákov všimnúť, Dark Souls III sa na pulty obchodov prebojuje 12. apríla budúceho roku pre platformy PC, PS4 a XBOX ONE. Dovtedy si pripravte obrovskú dávku trpezlivosti, určite sa Vám pri hraní bude hodiť.

Komentuj!