Register

A password will be e-mailed to you.

Predplatitelia služby EA Access dostupnej na XBOX ONE si od dnešného dňa môžu v predstihu zahrať očakávanú multiplayerovú strieľačku Star Wars™ Battlefront. V prípade, ak sa na hru tešíte, nestrácajte čas a pustite sa do boja.

V priebehu dnešného rána bola do ponuky služby EA Access zaradená finálna verzia hry Star Wars™ Battlefront. Pre tých z Vás, čo na hru netrpezlivo čakáte, ide o výbornú správu a príležitosť, ako si hru zahrať pred oficiálnym vydaním (v prípade, ak ste sa nezúčastnili otvoreného beta testu). Skôr, ako sa budete môcť pustiť do samotných súbojov, budete musieť stiahnuť inštalátor o veľkosti necelých 20 Gb. Nezabúdajte však na to, že herná doba je obmedzená na 10 hodín, čo by však malo postačovať na vytvorenie si názoru o kladoch a záporoch hry.

Ak Vás hra presvedčí o kúpe, všetok dosiahnutý progres Vám bude prenesený aj do klasickej verzie hry, nie je potrebné obávať sa straty a v prípade, ak sa rozhodnete zakúpiť si digitálnu verziu, budete si môcť uplatniť nárok na 10% zľavu z ceny.

Star Wars™ Battlefront vychádza pre platformy PC, PS4 a XBOX ONE už budúci týžden, slovenské obchody spustia predaj 20. novembra 2015.

Fyzickú kópiu hry si môžete zakúpiť u nášho partnera ciernydrak.sk a využiť zľavový kupón “somhrac.sk“.

Komentuj!