Register

A password will be e-mailed to you.

Pre fanúšikov first-person strielačky Call of Duty je dnes deň s veľkým D. Na pulty obchodov prichádza najnovšie pokračovanie s podtitulom Black Ops III. Mnoho ľudí síce nad sériou zlomilo palicu, výčitiek nad vydávaním pokračovaní rok čo rok nájdete na internete neúrekom, no pre Activision sú najdôležitejšie predajné čísla a tie sú každoročne veľmi vysoké. Z tohto dôvodu neprídu skrátka ani majitelia predchádzajúcej konzolovej generácie, no je potrebné rátať s určitými kompromismi a na tie najdôležitejšie sa teraz spolu pozrieme.

Ak ste fanúšikmi príbehovej kampane, mali by ste si kúpu nového Call of Duty na PS3/Xbox 360 premyslieť. Na staršej generácii bude hra obsahovať iba multiplayer a zombie mód. Autori tvrdia, že z technického hľadiska by nebolo možné kampaň prispôsobiť starším konzolám bez toho, aby nezmenili, prípadne neodstránili niektoré významné prvky, tým pádom by hráči nedostali plnohodnotný zážitok.

Po vyjadreniach tvorcov, že hardware starších konzol nepostačuje pre vytvorenie plnohodnotnej kampane, boli na mieste obavy o grafickú stránku hry. V najnovšom, porovnávacom videu si môžu všetci urobiť vlastný názor a posúdiť, či im hra v tomto stave postačuje, alebo či už naozaj nie je najvyšší čas prejsť na konzoly súčasnej generácie a starej dopriať zaslúžený odpočinok.

 

Call of Duty: Black Ops III vychádza pre PC, PS4, Xbox One, PS3 a Xbox 360. Ako kompenzáciu za chýbajúcu kampaň obdržia majitelia verzií pre PS3 a Xbox 360 kód na stiahnutie plnej verzie prvého dielu Black Ops.

V prípade, ak máte o hru záujem, môžete si ju zakúpiť u nášho partnera www.ciernydrak.sk a využiť zľavový kupón „somhrac.sk“.

 

Komentuj!