Register

A password will be e-mailed to you.

Vydanie hry Fallout 4 sa blíži a podľa stránky vault111.com ostáva do vydania niečo málo cez 7 dní. Je to naozaj veľmi krátka doba, keď sa zamyslíte nad faktom, že Fallout 4 bol odhalený v júli tohto roku. Hráči po celom svete ostali zaskočení v pozitívnom slova zmysle a my vám prinášame veľmi zaujímavú novinku spojenú práve s blížiacim sa vydaním hry Fallout 4.

Na internete to už tak v dnešnej dobe býva. Skupina no-name nadšencov spojí sily a vďaka ich fanboy-izmu vznikne zaujímavý projekt. Nie je náhoda, že hovorím práve o takýchto ľuďoch. V auguste tohto roku vznikla stránka vault111.comTáto stránka bola založená na dve veci. Má vám ponúknuť bezkonkurenčný náhľad do sveta Fallout 4 bez toho, aby ste museli spustiť hru. Na stránke sa totiž nachádzajú užitočné informácie o predmetoch rozdelených do troch skupín “Zbrane“, “Vzhľad” a “Podpora“. Každá z týchto sekcií na stránke obsahuje zatiaľ dostupné informácie o jednotlivých položkách každej skupiny. Napríklad v sekcií “Zbrane” nájdete “Laser Musket” s informáciami o tom, kde ju môžete v hre nájsť a o akú zbraň vlastne ide.

we

Druhou vecou je samotný charakter, ktorý si v hre vytvoríte. Na stránke sa nachádza sekcia “Character” s dvomi podpoložkami “SPECIAL” a “PERKS“. Pre zarytých hráčov predošlých Fallout hier je to známa vec, no ak sú tu nejakí nováčikovia, tak S.P.E.C.I.A.L. je systém schopností vašej postavy a PERKS sú jednotlivé zručnosti, ktoré sú logicky odvodené od schopností S.P.E.C.I.A.L.. Bethesda vydala sériu videií, ktoré objasňujú samotný S.P.E.C.I.AL systém, pričom druhú časť nájdete tuAk sa teda vrátime k sekcií “Character”, v tejto sekcií si môžete vytvoriť vlastného Fallout 4 hrdinu. Ešte pred samotným vydaním hry si tak môžete povytvárať rôzne “Buildy” a premyslieť si, ako by váš hrdina mohol vyzerať v deň vydania samotnej hry. Výborné na tom je, že ak sa na stránke zdarma zaregistrujete, budete si môcť váš “Build” uložiť a zároveň aj Zdieľať napríklad s kamarátmi na Facebook-u.

ch

Maličkosťou na stránke je ešte sekcia “MAP”. Tu sa nachádza zatiaľ alfa verzia niečoho, čo by mohla byť mapa samotnej hry. Ide však iba o špekuláciu, s ktorou prišla stránka newfallout.com. Mapa bola vytvorená na základe lokácií ukázaných vo videách z hry a tieto lokácie boli porovnané s reálnou mapou Bostonu. Aktuálnu podobizeň mapy teda berte s rezervou a po vydaní hry sa autori pravdepodobne posnažia mapu prerobiť podľa tej v samotnej hre.

map

Klikajte, vytvárajte si postavy a pamätajte: Fallout 4 vychádza už 10. novembra na Playstation 4, Xbox One a PC.

Komentuj!