Register

A password will be e-mailed to you.

Máte radi pivo? Máte radi Fallout? Ak je vaša odpoveď aspoň na jednu z týchto otázok záporná, tak prosím, prestaňte klamať! Predsa každý má rád pivo a Fallout. Preto sa Bethesda spojila s anglickým pivovarom Carlsberg, aby spolu pripravili ultimátny zlatistý mok, ako stvorený na zimné večery strávené pri Fallout 4.

Štvorpercentné, 330ml pivko vyrábané v Carlsbergu, je na rozdiel od Nuka Coly skutočné, takže si ho budete môcť kúpiť. Podľa Carlsbergu má Fallout Beer osviežujúcu chuť a bylinnú arómu.

“Je to pre nás v niečom prvenstvo,” povedal Bruce Ray z Carlsberg UK. “Účasť dospelých na hraní videohier je skutočná spoločenská aktivita, na rovnakej úrovni ako kino alebo hudba. Sme hrdí na spoluprácu s Bethesda pri výrobe tohto špeciálneho Fallout piva. Fanúšikovia sa môžu tešiť.”

vRcLY8JRRAmr

Bruce to možno príliš pritiahol za vlasy, no nám je jasné, že je to dobre cielený a plánovaný marketingový krok. Fallout Beer sa začne predávať 5. novembra. Jeho cena bude takmer dvojnásobne vyššia ako cena klasického Carlsberg piva, a to 30£/41€ za 12 fliaš. Problém je, že v našich končinách sa distribuovať nebude a bude dostupné iba v Spojenom Kráľovstve.

Mimochodom, Bethesda na svojom Twitteri oznámila, že hra Fallout 4 je úplne dokončená a všetkých 27 verzií hry (!!!) sa už teší na svojich hráčov.

Komentuj!