Register

A password will be e-mailed to you.

NBA 2K16, ako najlepšia basketbalová hra na trhu, ponúka naozaj široké možnosti pri tvorbe hráča. To sa rozhodli patrične využiť tvorcovia nasledovných videí, ktorí si vytvorili dvoch hráčov – Johna a Jimmyho. Ich bizarne vtipné výtvory neunikli našej pozornosti a chceme sa o ne s vami podeliť. Tento článok prosím neberte príliš vážne. 😉

John a Jimmy majú toho na prvý pohľad zjavne veľa spoločného, keďže obaja hrajú v NBA. Je medzi nimi však jeden podstatný rozdiel – Jimmy meria 30cm (1 stopa) a Johny 9 metrov (30 stôp). Obaja túžia sa stať ustálenými oporami svojich tímov. Problém je, že postavou príliš nezapadajú do kolektívu “štandardných”, dvojmetrových basketbalistov a často bývajú terčami posmeškov. Jimmyho a Johnyho však toto v žiadnom prípade odradiť nemôže!

Musíme oceniť Jimmyho výskok, ktorý je zhruba trikrát vyšší ako dĺžka jeho tela. Malému Jimmymu sa určite neraz prihodilo, že ho spoluhráč prehliadol a neprihral mu, prípadne ho zašlapol súper, alebo bol použitý namiesto uteráku na striedačke niektorým z jeho spoluhráčov.

Detailnú predstavu o tom, ako vyzerá Jimmyho súboj s vysnívanou NBA si pozrite v tomto videu:

Naopak Johny skákať príliš nepotrebuje, keďže sa musí zohýbať aby vôbec mohol trafiť kôš. Johny sa narodil s kratšími rukami (tzv. T-rex syndróm). Napriek problémom a šikanovaiu zo strany spolužiakov od malička vedel, že sa raz so svojou výškou stane hviezdou NBA. Do NBA sa síce dostal, ale nie je to vôbec také jednoduché ako si predstavoval – basketbalové arény sú príliš malé, sprchovať ho musia správcovia štadióna hadicou, pretože do šatní sa nezmestí a látka na ušitie jeho dresu bola tak nákladná, že mu to vedenie strhlo z platu. Aby som nezabudol, Johny má na krku už 14 obvinení za vraždu rozpučením divákov počas zápasu.

Johnyho cestu v americkej NBA máte zmapovanú v tomto videu:

 

 

Komentuj!