Register

A password will be e-mailed to you.

GTA V sa síce darí vykresliť prostredie Los Angeles až neuveriteľne realistcky, avšak doteraz v hre absentovala podstatná súčasť povestného West Coast koloritu. Mám na mysli lowriders, legendárne oldschool autá, tak veľmi oslavované v GTA: San Andreas. Toto všetko sa zmení v najbližšej aktualizácii GTA Online: Lowriders.

Nová aktualizácia obsahujúca znížené oldschool autíčka pre GTA Online bude vydaná v priebehu budúceho týždňa. Do hry pribudne dokopy 12 lowrider aút, pričom každé budete môcť tunovať v novom shope Benny’s Original Motor Works. Samozrejme ich bude možné vybaviť hydraulikou, takže prdelaté, odpadávajúce černošky budú na dennom poriadku. Upgrade reprákov, subwooferu, prípadne kožené sedačky? Áno, toto všetko Vám Benny bez odvrávania splní (za $$$). Pomocou “Interaction menu” bude možné s autom machrovať – regulovať hlasitosť hudby, otváranie dverí, hydrauliku a iné vychytávky.

Čo je podstatné je aj fakt, že aktualizácia Lowriders ponúkne nové online misie, konkrétne od Lamara, ktorému sa darí čoraz viac a určite ocení každú pomocnú ruku. Do hry pribudnú aj 2 nové zbrane – mačeta a automatická pištol. Hráč tiež bude môcť vlastniť až štyri nehnuteľnosti namiesto súčasných troch.

GTA Online: Lowriders aktualizácia pre GTA V bude dostupná od 20. októbra.

lowrider7

gtao-lowrider5

lowrider4

lowrider2

lowrider6

Komentuj!