Register

A password will be e-mailed to you.

Star Wars Battlefront Beta je vonku už nejaký ten deň, tak prečo nezačať deň novou hrou, od ktorej si hráči a hlavne fanúšikovia série Star Wars sľubujú skutočne veľa?

Nakoľko sa jedná len o beta verziu, nebudeme hru zatiaľ recenzovať a nijakým spôsobom striktne hodnotiť. Hra v stave beta môže obsahovať chyby a vzhľadom na skutočne skromný inštalačný balíček – len 7,2GB, možno usúdiť, že do hry pribudne ešte veľmi veľa obsahu.

featuredImage.img-41

Každopádne, beta je na svete! Keď bude dostupná hra vo finálnej verzii, určite ju neprehliadneme a dočkáte sa plnej recenzie. Zatiaľ Vám ponúkame krátky gameplay, v ktorom možno vidieť hernú mechaniku, efekty, rôzne dostupné herné módy a v neposlednom rade niekoľko pekných momentov z multiplayeru. Ak ste Star Wars Battlefront beta ešte nevyskúšali, s určitosťou túto chybu napravte. Aj keď je beta skutočne skromná, niekoľko hodín zábavy ponúkne každému.

2885934-star_wars_battlefront_e3_screen_3_saber_clash_v2_thumbnail

Aj napriek tomu, že som v úvode článku deklaroval, že sa nebudem púšťať do konkrétnych hodnotení, nedá mi nespísať aspoň základné plus a mínus zo samotnej bety.

Pozrite si krátky gameplay z hry, ktorý sme natočili! 

Celkový feeling z hry hodnotím pozitívne. Hra je dynamická, nechýbajú skutočne pekné grafické efekty, nezaostáva ani zvukové podanie, ktoré je pre túto sériu špecifické a nesklame ani skalného fanúšika série Star Wars. Tak isto pozitívne hodnotím model streľby, ktorý sa však vôbec nepodobá na ten z Battlefieldu. Jednoznačne popieram mýtus, že Star Wars Battlefront je len preskinovaný Battlefield. Ponúkané dve mapy pre multiplayer (8v8 a 20v20) sú spracované skvelo. Ak budú aspoň takto kvalitne spracované aj ostatné mapy, nebudeme si mať na čo sťažovať.

Star-Wars-Battlefront

Na druhú stranu hra pôsobí veľmi jednoducho. Ako hráč som z nej nadobudol taký „casual“ pocit. Zbrane nemajú takmer žiaden „recoil“ (spätnú väzbu), a taktiež som badal až minimálne rozdiely medzi zatiaľ štyrmi ponúkanými zbraňami pre každú z frakcií. Taktiež sa mi nepáčil model ovládania a strieľania v prípade, ak nastúpite do vozidla. Na tomto, aspoň v rámci Xbox One verzie, budú musieť vývojári ešte popracovať.

2885935-star_wars_battlefront_e3_screen_5_weapon_variety_wm

Z celkového pohľadu však hra pôsobí dobre a ak vývojári do uvedenia vychytajú určité chyby, Star Wars Battlefront takmer určite oslávi nemalé predaje.

 

Komentuj!