Register

A password will be e-mailed to you.

O hre Star Wars: Battlefront sa v poslednej dobe vynára mnoho informácií, čo je na jednu stranu normálne o takomto čase. Hra vychádza už 20. novembra a informačná masáž je potrebná. Ak vám vypadli niektoré dôležité informácie o hre, môžete to jednoducho napraviť. Máme tu však jednu veľmi zaujímavú novinku o BETA teste a jeho prístupnosti.

Podľa informácií od vydavateľa prichádzajúcej hry Star Wars: Battlefront, bude BETA test prístupný pre všetkých hráčov. Čo to znamená? Veľmi pozitívnu správu pre všetkých hráčov, ktorí si neradi kupujú, alebo pred-objednávajú hry ešte predtým, ako mali šancu si aspoň malú časť z hry vyskúšať. Napríklad taký Activision s ich Call of Duty: Black Ops 3 BETA testom to vzal zo zlého konca a prístup do testu ponúkol len pre tých, ktorí si hru pred-objednali a reálne tak za ňu v niektorých prípadoch zaplatili vopred. Dátum otvoreného BETA testu však zatiaľ ešte nieje priblížený, no máme pre vás zaujímavé informácie o obsahu, ktorý si budete môcť “ošahať”.

V BETE budú dostupné hneď tri mapy a na každej z nich, si budete môcť vyskúšať iný hrací mód.

Mapa Sullust ponúkne mód Drop Zone, v ktorom budete musieť ovládnúť “Pody”, ktorý budú dopadať na planétu z vesmíru. V tomto móde bude bojovať 8 proti 8 hráčom a tím, ktorý “obsadí” 5 podov, bude víťažný. Každý jeden match bude mať dĺžku 10 minút, takže ak napríklad ani jeden tím neovládne 5 podov za celú hru, vyhráva ten tím, ktorý bude mať obsadených viac podov na konci 10 minuty.

Battlefront

Mapa Hoth ponúkne mód Walker Assault, ktorý je známy už z viacerých videií z minulosti. V tomto móde bude hrať 20 proti 20 hráčom. Ak budete hrať za Rebelov, vašou primárnou úlohou bude ochrániť vašu rebelskú základňu pred mohutnými AT-AT, ktoré budú pomalým tempom kráčať k vašej základni. Budete mať viac spôsobov, ako zneškodniť AT-AT, no obyčajnými blástermi to nepôjde. Na pomoc si budete musieť zavolať Y-Wingy alebo Snowspeedre a AT-AT tak zničiť. Ak si zvolíte Impérium, logicky vám pôjde o zničenie rebelskej základne predtým, ako vás rebeli rozdrtia na práškový cukor.

featuredImage.img

Mapa Tatooine ponúkne Survival mód, ktorý budete môcť hrať v online, ale aj offline režime spolu s vaším kamarátom či už každý na vlastnom počítači alebo konzoli, no na konzolách sa bude dať zapnúť aj v split-screen režime. Podstata Survival módu je jednoduchá, budete musieť odraziť všetky Imperialistické vlny nepriateľov, ktoré na vás budú Impériom poslané. Každou vlnou sa bude obtiažnosť zvyšovať, čiže zo začiatku na vás budú útočiť obyčajný stormtrooperi a ku koncu im budú suplovať aj AT-ST.

maxresdefault (1)

Star Wars: Battlefront BETA test bude prístupný pre Playstation 4, Xbox One a PC v blízkej budúcnosti. O konkrétnom dátume vás budeme informovať hneď, ako budeme vedieť viac.

Komentuj!