Register

A password will be e-mailed to you.

Máte radi gigantické a zároveň epické boje, v ktorých sa stretnete proti desiatim nepriateľským tankom, pričom každé chybné nasmerovanie vášho dela pre vás znamená istú smrť a mohutnú explóziu zvyšnej munície spolu s vašou posádkou? Tak s tým vám nepomôžeme. No ak ste vždy snívali o tom, že ste vojnový kapitán, ovládajúci fregaty a iné morské ozruty, s množstvom arzenálu na jednej lodi rovnému množstvu vojenského arzenálu celej slovenskej armády, tak presne s týmto vám pomôžeme!

Nie World of Tanks, ani World of Warplanes, ale hneď World of Warships. Tak znie názov novej masívnej online multiplayerovej hry od štúdia wargaming.net. Dnes je presne ten deň, kedy môžete prejsť na oficiálnu stránku tejto hry a nie ALPHA, alebo BETA test, no hneď plná verzia hry čaká na vás a vaša internetová prípojka sa už nevie dočkať, aby začala hltať všetky tie bity a bajty!

Pre tých, ktorí sú menej zainteresovaní v hrách od wargaming.net, tak všetky tieto hry sú online a zároveň masívne a multiplayerové. To znamená, že je to niečo ako Counter Strike: GO, len namiesto policajtov a teroristov ovládate americké, nemecké a ruské vojnové stroje rôznych veľkostí. Namiesto AK-47 a Gold Deaglu budete strielať po nepriateľoch vysoko výbušné tankové strely.

World of Warships je najnovším prírastkom do tejto rodiny vojnových hier, pričom prináša unikátne a epické boje na oceánskych hladinách po celom svete. V hre budete môcť ovládať štyri typy lodí:

Lietadlové lode – Univerzálne plavidlá, ktoré do hry prinášajú prvky stratégie, pričom budete môcť v reálnom čase ovládať strmhlavé bombardéry, torpédové bombardéry a rôzne stíhačské typy lietadiel, pomocou ktorých ovplyvníte morský boj z nebies.

Torpédoborce – Ľahko pancierované, no zároveň rýchle plavidlá, ktoré sa radia medzi najrýchlejšie a najobratnejšie v hre. Torpédoborce sa hodia najmä na lov bojových lodí a odhaľovanie nepriateľských jednotiek, pričom smrtiace torpéda sú ich primárnou zbraňou.

Križníky – Kombinujú rýchlosť, manévrovateľnosť a palebnú silu. Táto trieda lodí je hrozbou hlavne na otvorenom mori a jej prednosťou sú masívne kanóny a torpéda. Vďaka ich proti liedalovej výzbroji sa vedia dobre ubrániť proti lietadlovým lodiam.

Bojové lode – Sú typ plavidla, ktoré v hre spôsobujú najviac poškodenia. Masívne delá, silný pancier a kaskáda protivzdušných kanónov, z nich robí trojitú hrozbu v akejkoľvek situácií.

 

Okrem iného je hra oficiálne podporená českým prekladom, takže hra je dostupná aj pre menej anglicky zdatných. Samotnú hru si môžete po registrácií stiahnuť na tomto linku.

 

World of Warships video predstavujúce koncept hry

Komentuj!