Register

A password will be e-mailed to you.

Pred pár mesiacmi sme vás informovali o možnosti pred-objednania poslednej časti z epickej trilógie StarCraft II: Legacy of the Void. Rôzne bonusy do samotného StarCraftu a iných Blizzard hier, boli samozrejmosťou pri pred-objednávke. Každý Blizzard fanúšik však vie, že keď má výjsť dáka hra od tejto legendárnej spoločnosti, vždy je to vo veľkom štýle a vždy hru doprevádza dokonalé, epické video. Nie je tomu inak ani v prípade rozšírenia Legacy of the Void!

Zergovia proti Protossom. Zealoti proti Banelingom. High Templári proti Zerglingom. Archon proti Ultrasiku.

Blizzard pred pár dňami vydal dĺho očakávané cinematické video k pripravovanému zavŕšeniu trilógie StarCraft II. Void of Legacy sa predstavuje vo videu v ktorom môžeme vidieť vzdialenú planétu, na ktorej sa udial hromadný boj medzi Protoss a Zerg jednotkami.

Treba to povedať tak ako to je. Blizzard to jednoducho vie a roky praxe pri iných hrách, ako je Warcraft a Diablo, jednoducho naučilo túto firmu vydávať dokonalé cinematické otváracie videá, ktoré vedia pohltiť a vyflusnúť osobu s pocitom, že zažil niečo výnimočné, aj keď iba pár minutové.

Veľa hráčov už dlhé roky požaduje od Blizzardu vytvorenie filmu v takejto kvalite. Rok 2016 splní priania miliónov hráčov po celom svete, pretože vychádza prvý celovečerný film s názvomWarcraft“, ktorý spojí kvalitu cinematických videií od Blizzardu, spolu s reálne natočenými scénami. Pokiaľ vám náhodou ušla novinka o úniku pár minút z pripravovaného filmu Warcaft, prečítajte si novinku “Pozrite si uniknutú nahrávku ukážky filmu Warcraft“.

V novej expanzií Legacy of the Void, sa bude príbeh odohrávať cez oči Protoss-ov, pričom hlavným záporákom bude Amon, mocný Xel’Naga, ktorý stojí za hybridnými skrížencami Protoss a Zerg jednotiek. Jeho ideou a hlavným cieľom bude obnovenie tvorby týchto hybridov.

Zakončenie StarCraft II trilógie Legacy of the Void, si budete môcť užiť už 10. novembra.

 

Cinematické otváracie video pre rozšírenie Legacy of the Void

Komentuj!