Register

A password will be e-mailed to you.

Myslím, že tento projekt môžeme právom nazvať odchýlkou od bežnej obchodnej činnosti Ubisoftu. Herný gigant chce totiž otvoriť vlastný tématický park novej generácie v hlavnom meste Malayzie, Kuala Lumpur.

Krytý park má mať neuveriteľných 10 000 štvorcových metrov, pričom v ňom bude dostupných mnoho rôznych atrakcií a prehliadok – všetky založené na hrách z portfólia Ubisoftu.

Informáciu zverejnil Ubisoft vo svojom blogu, zatiaľ však neuvádza žiadne informácie o konkrétnych atrakciách a lákadlách parku. Vieme len, že Ubisoft Motion Pictures na jeho vytváraní a samotnej stavbe spolupracuje s developerom RSG, ktorý v minulosti staval parky a atrakcie pod značkou Rabbids.

Aké Ubisoft hry a herné prvky by ste si vedeli predstaviť ako atrakcie zábavného parku? Assassin Creed parkour bude, dúfame, samozrejmosťou, ale čo tak detské ihrisko v štýle hry Grow Home? Autodrom na spôsob The Crew, prípadne prepínanie semafórov na detskej križovatke v štýle Watch Dogs? Zombi strašidelný dom? Schovávačky Splinter Cell?

Ak vás takáto myšlienka neoslovila, nezúfajte! Park nebude hotový skôr ako v roku 2020, takže doň budete môcť vziať pravdepodobne už svoje deti. 🙂

Ubisoft-Theme-Park-000

Komentuj!