Register

A password will be e-mailed to you.

Hideo Kojima, mág, diabol, inovátor a v neposlednom rade obľúbený herný vývojár tisícov ľudí po celom svete, vydal jeho finálne video pre posledný diel hry Metal Gear Solid V: The Phantom Pain zo série Metal Gear Solid.

Kojima a Konami, vydavateľ hernej série Metal Gear Solid, mali medzi sebou za posledné mesiace rozpory, v ktorých bolo odobraté meno Kojimu z hry MGSV: The Phantom Pain, pričom bolo znova navrátené a potom zasa finálne odobraté. Navyše sa Konami okrem odobratia mena rozhodlo zahodiť morálne hranice a Kojimu jednoducho vyhodili. 

Je možné, že Metal Gear Solid V: The Phantom Pain je posledná MGS hra pod záštitou Konami. No ako sa Kojima vyjadril v správe na Twitteri, okrem toho, že má už úctyhodných 52 rokov, chce naďalej pokračovať produkovať hry a to znamená, že by sme sa o pár rokov možno mohli dočkať spin-offu, alebo novej hry z tejto celosvetovo obľúbenej hernej série.

Kto vie čo nám Kojima ešte prinesie, no rozhodne sa nemusíte báť, že by jeho ďalšia zatiaľ neznáma hra, mala byť nekvalitná vzhľadom na hodnotenia, ktoré dostal Metal Gear Solid V: The Phantom Pain v zahraničných recenziach.

Najnižšie hodnotenia sa pohybuje na hranici 80% od portálu Washington Post, následuje ho talianský Multiplayer.it s 88%, GamesVillage.it s 89% a potom sa hodnotenia pohybujú iba v rozmedzí 90-100%.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain vychádza 1. septembra pre PS 4, Xbox One a PC.

Zdroj: Vlastný.

Komentuj!