Register

A password will be e-mailed to you.

Assassin’s Creed patrí medzi najpopulárnejšie série posledného desaťročia. Ako už je v tejto sérii zvykom, aj koncom tohto roka sa môžeme tešiť na nový titul, tentokrát zasadený do Londýna v čase Priemyselnej revolúcie. V roku 2016 nás však okrem ďalšieho pokračovania čaká aj bonus – celovečerný film Assassin’s Creed.


V hlavnej úlohe sa predstaví Michael Fassbender známy z filmov ako Prometheus, Inglourious Basterds alebo série X-Men. Hlavnou postavou bude Callum Lynch, ktorý sa dozvie, že je potomkom tajného spolku asasínov. Ak fanúšikom série meno Callum Lynch nič nehovorí, je to preto, že tvorcovia sa rozhodli vo filme rozpovedať úplne nový príbeh s novými postavami. Lynch dokáže cez odomykanie genetických spomienok znovu prežiť život svojho predka Aguilara – asasína v Španielsku 15. storočia. Po získaní Aguilarových schopností a spomienok sa Lynch vydá na cestu boja proti tajomným Templárom súčasnosti.
Server Yahoo! dnes zverejnil prvú fotku Fassbendera v kostýme asasína. Čo poviete, sluší mu to?

fassbender assassin

Okrem Fassbendera sa vo filme predstavia napríklad Marrion Cottilard (The Dark Knight Rises, Contagion) alebo Kenneth Williams (12 Years A Slave). Natáčanie sa začne tento pondelok v Londýne a na Malte.
Film príde do kín 12. decembra 2016.

Komentuj!