Register

A password will be e-mailed to you.

“Pocíťte hnev Ytaru!”

Tak týmito nazlostenými slovami by sa vám rád predstavil nový hrdina, ktorý od včera zavítal do Nexusu hry Heroes of the Storm.

Kharazim, Mních z Ivgorodu, bol oficiálne včera večer v novom patchi 13.0.0 pridaný do hry a tým pádom si môžete vyskúšať jeho podpornú rolu na bojisku vo všetkých starých mapách. Kharazim, ako som už spomenul, je zaradený pod rolu “Support“. To znamená, že jeho primárnou rolou je pomáhať hrdinom. ako je Warrior. v dobývaní nepriateľských pevností a v podstate aj hrdinov. Na prvom leveli budete mať na výber z troch traitov, ktoré vašu cestu bojovníka tisícich pästí nasmerujú jednou z troch ciest.

Buď môžete byť podporný healer – “Transendence” trait icon-kharazim-transcendence

Damager, tzn. zvýšený útok voči nepriateľom – “Iron Fists” trait icon-kharazim-iron-fists

Alebo Mana restorer, so zvýšenou obnovou cennej Many – “Insight” trait icon-kharazim-insight

Nižšie pridávame dve videá. V prvom nám Blizzard zhrnul príbehové pozadie Kharazima. To druhé video je trošku podstatnejšie, pretože má až 4 minuty a Blizzard v ňom popisuje a názorne ukazuje jednotlivé sily Kharazima.

 

Talentový strom Kharazima, ktorý si môžete detailne prezrieť na tejto stránke.

talenty

 

Video s oficiálnym predstavením Kharazima:

 

Video, v ktorom sú detailne popísané jednotlivé sily Kharazima:

 

Primárne schopnosti Kharazima:

primary abilities

Deadly Reach: Získate 100% k rýchlosti útoku a 100% k diaľke útoku na dve sekundy. Tieto bonusy získate v momente ako zautóčite základným útokom po tom, ako použijete Deadly Reach.

Breath of Heaven: Uzdravíte seba a svojich spolubojovníkov a získate 10% k rýchlosti pohybu na tri sekundy.

Radiant Dash: Skočíte k priateľskej alebo nepriateľskej jednotke. Nepriateľské jednotky budú zasiahnuté základným útokom. Táto schopnosť má dve použitia za sebou.

 

Hrdinské schopnosti Kharazima:

hero abilities

Seven-Sided Strike: Počas útoku sa stanete nezraniteľnými, pričom útok bude smerovaný na nepriateľského hrdinu s najvyšším percentom zdravia. Každý útok uberie hrdinovi 7% zo zdravia. Nepriateľského hrdinu zasiahnete celkovo 7 krát.

Divine Palm: Pokiaľ by bol váš spriatelený hrdina zabitý počas 3 sekúnd od použitia Divine Palm, namiesto zabitia bude uzdravený o veľké percento z jeho celkového zdravia.

Nové bonusové skiny pre Kharazima:

skin 2

“Jade Dragon Kharazim” skin, ktorý si môžete zakúpiť za 7.49€.

skin 1

“Master Kharazim” skin, ktoré odomknete za Hero Level 10 a následne vás výjde na pekných 10000 goldov.

Momentálna cena Kharazima je 15000 Goldov, alebo 9.99€. Blizzard pri vydaní nového patchu ponúka Bundle, v ktorom si môžete kúpiť Kharazima spolu s bonusovým Jade Dragon skinom za akciových 12.99€.

 

Zdroj: Battlenet, Vlastný.

Komentuj!