Register

A password will be e-mailed to you.

Take-Two sa na GTA 5 a Mafiu 3 pozerá ako na dve úplne odlišné hry a nechce ich vôbec porovnávať.

Počas včerajška Take-Two informovalo o svojich zárobkoch a predajoch, pričom sa predaje GTA 5 vyšplhali na 54 miliónov predaných kusov a čisté zarobky tak predstavovali 34.2 milióna dolárov. Okrem tejto informácie sa riaditeľ Take-Two Strauss Zelnick vyjadril k pokusom o porovnanie Mafie 3 s GTA 5.

“Mafia 3 vám ponúkne úplne iný zážitok. Neporovnával by som ju k ničomu, čo zatiaľ vyšlo. Odhalenie na Gamescome bolo skvelé a unikátne.”

mafia 3 vito

Starý známy Vito z Mafia 2

Zelnick dodal, že Rockstar a Hangar 13 používajú rozdielne technológie pri vývoji hier a nezdieľajú ich, sú to jednoducho dve odlišné značky, ktoré zdieľajú iba jedného vydavateľa.

“Ak ide o Grand Theft Auto sériu, je to taký osamotený ľadoborec, ktorý si derie cestu herným priemyslom a rozhodne nepoužívame toto meno v spojení s inými hrami, a už vôbec neporovnávame GTA s inými hrami.”

My tieto informácie berieme ako pozitívne, a ak si Mafia 3 zachová svoj unikátny štýl a ponúkne iný “feeling” z hrania, tak to bude len pre jej vlastné dobro. Opičenie po Grand Theft Auto sérií by jej neprospelo.

Dodať môžeme už iba informáciu, že Mafia 3 nevýjde skôr, než v Apríli 2016, pretože Take-Two plánuje vydanie počas fiškálneho roku 2017.

 

Zdroj: VG247, Vlastný.

Komentuj!