Register

A password will be e-mailed to you.

O inováciach v hernej mechanike sme vás už pred časom informovali v tomto článku. EA Sports za uplynulý mesiac prezentovala zmeny v novej NHL 16, ale nevyhla sa ani nepríjemnostiam. Poďme sa teda schladiť na ľad s porciou noviniek a nových videí.

1. Zmeny v Be a Pro mode

Mód Be a Pro, s podtitulom Shape Your Legacy, sa tento rok pýši viacerými zmenami. To, akým štýlom budete hrať, postupne určuje typ hráča, ktorým sa stanete prostredníctvom nového systému skillovania. Akcie na ľade budú priamo ovplyvňovať získané atribúty a tie budú zasa odrážať akým štýlom budete hrať v budúcnosti. Novinkou je aj možnosť nezačínať kariéru draftom rovno do NHL, ale pomaly si do nej prepracovať cestu z nižšej ligy CHL. Tieto zmeny radi vítame, keďže mod Be a Pro bol po minulé roky, mierne povedané, nudný. Otázne je či to bude stačiť. EA Sports dnes zverejnili prezentačné toto video o spomenutých vylepšeniach:

2. Nové ukážky hrateľnosti

Ešte v júli EA poskytli dve video ukážky. V prvej z nich sa vývojári pochválili progresom oproti minulým NHL hrám, najmä čo sa týka vyváženia medzi hraním ofenzivných a defenzívnych pozícií. “Plynulé preberanie puku, precízny systém korčuľovania a mnoho ďalších zlepšení vo všetkých aspektoch hry, aby hrateľnosť NHL 16 bola vyrovnaná z každej pozície na ľade,” sumarizuje EA. Druhé video poodhaľuje viac zo samotnej hrateľnosti hry. Korčulovanie, náhle zmeny smeru a celková práca s pukom naozaj pôsobia plynulejšie a viac profesionálne.

3. Patrick Kane stiahnutý z obalu

Patrick Kane, jedna z najväčších hviezd tímu Chicago Blackhawks, bol stiahnutý z obalu NHL 16. Dôvodom je obvinenie zo znásilnenia nezletilej osoby. Kane sa mal objaviť na titulke spolu so spoluhráčom Jonathanom Toewsom, no Electronic Arts od neho dáva ruky preč. Oficiálne to oznámili na ich Twitteri. Názor barmana z podniku, v ktorom sa mal odohrať údajný prečin bol, že dievča sa na Kanea celý večer lepilo a vyžadovalo jeho pozornosť. Tažko povedať kto z nich mal zlé úmysly, Patrickovi budeme držať palce, aj keď momentálne to z hladiska platnej legislatívy pre neho nevyzerá vôbec ružovo.

NHL 16 vychádza začiatkom septembra pre Xbox One a Playstation 4. Hráči s Xbox 360 a Playstation 3 si počkajú o pár týždňov dlhšie.

 

 

Komentuj!