Register

A password will be e-mailed to you.

Electronic Arts nám predstavuje nový mód pre ich prichádzajúcu hru Star Wars: Battlefront.

DICE si vzalo do parády Team Deathmatch mód, ktorý v podstate nájdete v každej modernej strieľačke, no DICE pridalo trošičku zo Star Wars univerza a premenovali tento mód na výstižné pomenovanie “Blast”.

V “Blaste” bude bojovať 10 Imperiálnych Stromtrooperov proti 10 Rebelom, pričom ciel pre každý z tímov bude nazbierať 100 oponentových zabití. Každé kolo bude trvať 10 minút, takže ak by sa ani jednému tímu nepodarilo nazbierať 100 zabití, tím s vyšším počtom po vypršaní času jednoducho zvíťazí.

2885935-star_wars_battlefront_e3_screen_5_weapon_variety_wm

Na rozdiel od Walker Assault a Co-Op Survival Mission módov, ktoré sa odohrávajú na rozľahlejších mapách, bude “Blast” mód opakom a bojovať sa bude na upravených mapách, určených špeciálne pre tento typ módu. Jednoduché porovnanie je napríklad na mape Hoth v móde Walker Assault, kde môžete zničiť AT-AT, alebo pilotovať TIE Fighter. Ak si následne na tejto mape zahráte “Blast” mód, tak budete cítiť veľký rozdiel a pôjde ako keby o dva unikátne zážitky z tej istej mapy. Posledným faktom je, že sa v tomto móde nebudú nachádzať žiadne vozidlá ani hrdinovia (Darth Vader a pod.), takže pôjde o čistú strieľačku jeden na jedného. Power-Upy však prítomné budú, pričom ich nájdete roztrúsené po celej mape.

“Blast” mód bude dostupný spolu s vydaním hry, ktorá prichádza 17. novembra.

 

Zdroj: Gamesradar, Vlastný.

Komentuj!