Register

A password will be e-mailed to you.

Pre mnoho hráčov bol jedným z najzávažnejších nedostatkov vo Fallout 3 fakt, že akonáhle skončila hlavná dejová línia, bolo po všetkom. Po záchrane sveta pred skazou už viac nebolo možné preskúmavať Wasteland. Rovnako tomu bolo aj vo Fallout New Vegas. Ak ste nepreskúmali to, čo vás zaujímalo ešte pred “veľkým finále” hry, druhú šancu ste už nedostali. Jedine ak by ste naloadovali staršiu uloženú hru. Bethesda ohlasuje, že toto nebude prípad Fallout 4.

“Pre fanúšikov, ktorí sa pýtali: Fallout 4 nekončí ukončením hlavného deja a nie je v ňom žiadna hranica maximálneho levelu postavy,” ohlásila Bethesda na svojom Twitteri. “Môžete ďalej hrať a levelovať sa.”

Hra s otvoreným koncom je super novinka. Osobne taktiež v RPG hrách najprv skillujem postavu čo najviac a až následne sa púšťam do dôkladného skúmania mapy. Väčším prekvapením je však absencia maximálneho levelu. Fallout 3 mal max. level 20, ktorý bol v expanzii Broken Steel zvýšený na 30. Fallout New Vegas mal level strop na hranici 30,  ale tiež mohol byť navýšený až na 50, pomocou DLC prídavkov (každé DLC zvyšovalo max. level o 5).

Sami sa o tom presvedčíme už čoskoro, konkrétne 10. novembra. Fallout 4 novinky budeme priebežne sledovať. Všetky zatiaľ  zverejnené články o štvrtom diely tejto legendy môžete nájsť cez tento odkaz.

 

Komentuj!