Register

A password will be e-mailed to you.

Valve si včera počas ich eSports udalosti The International 5 pripravili veľké prekvapenia pre fanúšikov Dota 2.

Ako vieme, Dota 2 sa momentálne hráva zvyčajne 5-vs-5, dohromady teda desať hráčov, rozdelených do dvoch týmov. Na The International 5 nás čakalo prekvapenie v podobe šialeného zápasu 10-vs-10, a to medzi týmami kapitánov N0tail a Chuan, pričom ich spoluhráči boli vyberaní z hladiska. Celý zápas, vlastne jatky a chaos, si môžte pozrieť tu:

Krátko nato Valve prišlo s ďalšou peckou. Možnosť hrať až 12-vs-12 bude dostupná pre všetkých! Bude súčasťou novej prerobenej verzie Dota 2: Reborn, ktorá vychádza začiatkom budúceho týždňa. Reborn bude ponúkať aj nástroje na tvorbu vlastných máp a herných módov. Hardcore Dota hlavy môžu namietať, že veľký počet hráčov úplne rozhodí povestne vyladenú dynamiku a balans hry. Každopádne za pokus to stojí a ako odreagovanie od zabehnutého 5-vs-5 modelu to môže poslúžit perfektne. Stále sa čaká na predstavenie nových hrdinov, ktoré by malo prísť najbližšie dni.

Mimochodom, na momentálne prebiehajúcich Dota majstrovstvách – The International 5, ktoré končia veľkým finále začínajúcim dnes o 19:00, má celková vyčlenená suma pre hráčov výšku $18,353,201 a víťazný tým si domov odnesie $6,607,152.  Večerné finále sledujte cez oficiálny stream tu.

 

 

Komentuj!