Register

A password will be e-mailed to you.

Nemecký Gamescom sa nezastavuje. Pokračujeme aktuálnymi informáciami z prezentácie novej Call of Duty: Black Ops 3.

20:15 Prezentácia nabitá gaming shopnosťami končí. Moderátor pripomána, že pre najnovšie informácie o novom Call of Duty: Black Ops 3 treba sledovať www.callofduty.com. Hra vychádza v septembri a my sa nevieme dočkať.

20:12 Tak a je po paráde – klobúk dole hoši. Každý z ôsmich hráčov dostáva PS4 ako darček.

20:08 Po polčase je skóre 7:2 pre hráčov z Kivi.  Killom kraľuje hráč Teepee s počtom 29, no jeho team prehráva už 9:2, 30 sekúnd pred koncom.

20:01 Drone lieta zo strany na stranu. Team Kivi momentálne vedie 5:0. Uff, Teepee to kupujú vo veľkom.

19:56 Loaduje sa nám tretia hra – Uplink/Evac.

19:52 Team Kivi zvrátil vedenie na svoju stranu – 4:2. Na zápasy je to teda 1:1. Čaká nás hra číslo 3. Vývojár hovorí o CODcastingu, ktoré ponúka rozšírenie  možnosti customizovania nastavení – wild cards, equipment perks a pod. Je možné nastavovať aj team logo, názov a farbu. Prispôsobiť sa dá takmer všetko a to priamo počas hry.  Taktiež hovorí o Live event – možnosť jedným tlačidlom sprístupniť stream z hry pre ostatných hráčov v plnej kvalite detailov.

19:44 Grafika je neskutočná (tá voda, oh).  Team Teepee úspešne zneškodnil bombu a momentálne vyhráva na kolá 2:1. Polčas. Hráči si dajú nejakú tú tabletočku a pokračujeme:).

19:37 Druhá hra bude v prebiehať mode Search & Destroy na mape Hunted. Momentálne hráči hlasujú o “zabanovaných” zbraniach a prestrelka môže začať o malú chviľu. Ešte sa vyberá/draftuje hráč, ktorý bude Specialist.

19:30 Nakoniec prvú hru vyhrali Teepee, ako sa čakalo krátko po začiatku. Prebieha rozhovor s hráčom Buzzo, ktorý rozoberá nový prvok Ban and Protect – možnosť zakázať určitú zbraň na celú hru. Vývojár rozoberá kompromis, ktorý chceli novým Black Ops 3 dosiahnuť – zohladniť požiadavky eSports hráčov a zároveň klasických hráčov na verejných serveroch.

19:25 Prestrelka pokračuje. Nový movement systém vyzerá super a ovela plynulejšie ako v predošlých CoD. Komentátori pochvaľujú nový spôsob broadcastingu, ktorý umožnuje prehladnejšie pozorovanie hry ak sami nehráte. Team Teepe ruluje a vyhráva 219:93.  Hrá sa do 250.

19:19 Hra začína a hype v hladisku sa dá krájať. Team Teepee favorizujú komentátori. Hráč Buzzo má ihneď 5 kill streak a tým pádom hneď využíva tzv. Psychosis. Chalan vie, no team Teepee momentálne vedie 88:45. Nastáva humorný moment keď hráč zasiahne spoluhráča vybuchujúcim šípom. Aj majster tesár sa utne, hehe.

19:12 Top CoD hráči – Kivi a Teepee, sú kapitáni teamov, ktoré sa postavia proti sebe pri prezentácii. Prebieha výber členov teamu a zrejme nás čaká epická prestrelka medzi týmito hernými esami. Hrať sa bude Hardpoint na mape Combine.

19:06 Spomínaný je nový prvok – Specialist. Ponúka možnosti strategického multiplayer hrania.

19:01 Začína sa oficiálna prezentácia Call of Duty: Black Ops 3 na Gamescom 2015. Top hráči nám ukážu svoje skills v novom Black Ops 3, pričom sa predstavia aj nové multiplyer inovácie – nový movement system a specialist system. Black Ops 3 sa vraj snaží sústrediť viac na profi eSports hráčov, viac ako predošlé diely CoD.

18:54 O pár minút to vypukne. HYPE!

 

 

Komentuj!