Register

A password will be e-mailed to you.

O tom, ako to včera vyzeralo na prezentácii Microsoftu, si môžete prečítať v našom zhrnutí. Dnes pokračujeme prezentáciou Electronic Arts, ktorá sa začína o 10:00 nášho času.

11:00 Electronic Arts nám popriali “Viel Spaß” a tým sa zároveň končí aj celá ich prezentácia. Majte sa zatiaľ pekne a uvidíme sa dnes večer pri prezentácii Call of Duty!

10:58 Štyria ľudia v sále si pod stoličkou našli prilepené lístky na tohtoročné El Clásico. Lucky bastards. Prezentáciu FIFA 16 ukončujú ukážky z hry.

10:55 Kariérny mód prinesie okrem iného prípravné turnaje pred sezónou alebo väčšie tréningové možnosti pre váš juniorský tím. Najväčšou novinkou bude už ohlásené pridanie ženských národných tímov. Tvorcovia tiež sľubujú inteligentnejších brankárov s lepšími animáciami, lepšie prihrávky, ľahšie kľučky, nové štadióny, hmlu alebo choreá od fanúšikov na štadióne.

10:50 Nasleduje FIFA 16. Vo vtipnom videu nám nový Fut Draft mód, v ktorom si skladáte vlastný tím, ukazujú legendárni Gary Neville a Jamie Carragher!

10:48 Kvôli Fighter Squadron bola vytvorená úplne nová planéta, ktorá sa zatiaľ nikde neobjavila. Nasledujú doteraz nezverejnené ukážky z Battlefront a vyzerajú úžasne!

10:42 Konečne je tu Star Wars: Battlefront! Predstavený nám bude multiplayerový mód pre 20 hráčov, The Fighter Squadron. Ukážky vyzerajú naozaj super. Dočkáme sa všetkých klasických vesmírnych stíhačiek, ktoré poznáme z filmov a hier, vrátane legendárneho Millenium Falcon.

10:36 Prichádza prezentácia hry Unravel. Jej tvorca už po pár sekundách dojal sám seba a tečú mu slzy. V hre si zahráte za Yarnyho, červené klbko nite. Tvorcovia sa zrejme inšpirovali Guľkom Bombuľkom od Márie Ďuríčkovej 🙂

10:31 Súčasťou Garden Warfare 2 budú aj prvky parodujúce Mass Effect, tzv. Grass Effect. Dostaneme sa aj do vesmíru, konkrétne na Mesiac!

10:29 Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2. Zombíci vyhrali, a tak prvýkrát musia útočiť rastliny. Medzi nové rastliny patrí čarodejnica Rose, colonel Corn a “bountyhunting” pomaranč menom Citron.

10:28 Prezentácia Sims 4 zatiaľ vyvoláva veľmi rozpačité pocity. Polovica z nej pozostávala zo starých záberov, ktoré boli zverejnené už mesiace dozadu, záver zase patril tanečníkom na pódiu.

10:22 Sims 4 sa predvádza live-action trailerom k novej expanzii Get Together. Ten nám však o hre samotnej zatiaľ nič nehovorí. Dôraz bude klásť na multiplayerové prvky.

10:20 Nastupuje Star Wars: The Old Republic: Knights of The Fallen Empire s možnosťou importovať si postavu z predošlého dielu.

10:15 Catalyst prezentácia pokračuje gameplay zábermi. Hra si očividne zachováva vizuálny štýl svojho predchodcu. Nevidíme však žiadne výraznejšie inovácie.

10:12 Na rad prichádza Mirror’s Edge Catalyst. Sľubuje prepracovaný dej, hlavne pokiaľ ide o osobnostný vývoj hlavnej hrdinky Faith.

10:11 Trailer na Need for Speed by dokázal zahanbiť nejeden film. Miestami máte problém vôbec rozoznať, ktoré časti sú hrané a ktoré nie.

10:07 Ukážky z hry vyzerajú úžasne! EA sa skvelo podarilo prepojiť Frostbite engine s live-action prvkami. Vašu hru bude ovplyvňovať 5 rôznych hlavných postáv, z ktorých každá má svoj vlastný osobitý štýl – Speed, Style, Crew, Build a Outlaw.

10:04 CEO Electronic Arts Andrew Wilson sľubuje Need for Speed, Mirror’s Edge, Star Wars: Battlefront a niekoľko prekvapení. Začíname s Need for Speed. Dôraz bude vraj kladený hlavne na customizáciu auta.

10:02 Prezentácia sa začína svetelnou šou a zostrihom z pripravovaných hier.

10:00 Vyzerá to na párminútové meškanie.

09:50 Sála už je naplnená, o 10 minút začíname!

Komentuj!