Register

A password will be e-mailed to you.

Ak ide o autá v dvadsať ročnej histórií Need for Speed série, tak je samozrejme ťažké zvoliť vozidlo, ktoré je u každého obľúbené. No podľa nás a vás fanúšikov, je tu jedno také vozidlo.

BMW M3 E46!

Sme veľmi pyšní, že vám môžeme dnes potvrdiť prítomnosť tohto vozidla v novom Need for Speed. Najlepšie na tejto informácií je, že autom budete môcť jazdiť a zároveň si ho budete môcť vytúniť do podoby originálneho modelu z hry Need for Speed: Most Wanted.

Týmto sa však nekončia dobré správy z našej strany! Pre tých z vás, ktorí si zakúpia Deluxe Edition, bude nové BMW pripravené od momentu, kedy po prvý raz vstúpite do vašej garáže. Okrem toho dostanete Performance Pack a Styling Pack rozšírenia!

need_for_speed_e3_2015-2

Styling Pack bude obsahovať exkluzívne nálepky, spoilery, elektróny a splitter, ktoré budú jedinečné a budete vďaka nim vytŕčať z davu!

Performance Pack obsahuje rôzne predmety od Výkonostných nálepok až po Vysoko výkonný turbopohon, motor a výfuk. Skvelé ak chcete hneď od začiatku získať na vaše auto zopár skorých vylepšení.

Deluxe Edícia vám taktiež zabezpečí prístup k dodatočným predmetom v hre, ako sú napríklad exkluzívne polepy karosérie, unikátne nálepky, ktoré vás budú odlišovať a 10% zľavu na všetky predmety v hre, ktoré si budete môcť zakúpiť hernou menou.

Hru si môžete predobjednať na tomto linku.

 

Tak čo hráči, tešíte sa na nové BMW a predobjednáte si Deluxe Edíciu?

 

Zdroj: needforspeed.com

Komentuj!