Register

A password will be e-mailed to you.

Pokiaľ ste si mysleli, že už bolo zabíjania zombíkov dosť, mýlili ste sa!

Dnes sa tvorcovia hry Dying Light vyjadrili, že pracujú na veľkom rozšírení. Táto informácia prichádza po mesiacoch hmlistých poloprávd od samotných vývojárov, ktorí sľubovali do budúcnosti masívne rozšírenia a chceli tak ubezpečiť hráčov, že sa majú na čo tešiť. Pravdepodobne neplánovali od začiatku takto masívne rozšírenia, pretože ani sami nevedeli, ako veľký úspech bude mať ich hra, no Dying Light bol celosvetovo prijatý až priveľmi dobre, takže sa nemôžeme diviť, že sa Techland rozhodol pre takéto rozšírenie.

Samotná novinka ohľadom rozšírenia je veľmi strohá a viac informácií sa dozvieme na prichádzajúcej hernej výstave Gamescom, ktorá započne presne o týždeň 5. augusta.

1598947_608767775932939_8245520615803673887_o

Tu je však zopár detailov, ktoré sme sa o rozšírení dozvedeli.

– Samotné rozšírenie do hry je označené ako “Expansion Pack” a nie ako “DLC”, to znamená, že sa pravdepodobne môžeme tešiť na naozaj veľkú porciu nového obsahu a nebudú to len dáke kozmetické záležitosti typu, tri nové zbrane a jeden nový druh zombie.

– Názov rozšírenia znie “Dying Light: The Following”

– V rozšírení budete môcť jazdiť na bugine a ak sa lepšie pozriete na priložený screenshot, asi sa bude dať aj vystrčiť z buginy počas jazdy a tak budete môcť strieľať na vami zvolené ciele.

– Do hry pridajú úplne novú mapu, ktorá by mala byť veľkosťou rovnaká, ako všetky predošlé mapy dokopy, ktoré boli do hry zatiaľ pridané.

– Rozšírenie si budete môcť zakúpiť samostatne, no ak ste držiteľom “Season Passu“, rozšírenie dostanete zdarma.

 

Viac informácií zatiaľ o rozšírení nemáme, no Gamescom prinesie určite zopár hlodov naviac a my vás budeme určite informovať.

 

1362065250410208658

 

Zdroj: Kotaku, Vlastný.

Komentuj!

O autorovi

Majo je gamer od dôb Half-Life 1. Spomína na časy, kedy sedel s kamarátom pri 56 kbit/s DIAL-UP modeme a sledoval, ako sa obrázok riadkovo streamuje na zobrazovacie zariadenie a.k.a CRT-Monitor. V dnešnej dobe sa hraniu venuje len okrajovo. Po rokoch drtenia možného a nemožného, ho už len máloktorá hra osloví a pojme jeho pozornosť. Novinky zo sveta hier a technológií však naďalej žerie dňom čo dňom a verí, že sa jeho old-school-gaming-times reinkarnujú v novodobej podobizni niektorej z prichádzajúcich hier.

Súvisiace príspevky