Register

A password will be e-mailed to you.

Call of Duty: Black Ops 3 multiplayer BETA bude dostupná na vyskúšanie 26. augusta na PC a Xbox One. Playstation 4 hráči sa budú môcť virtuálne headshotovať už od 19. augusta, to znamená o celý týždeň skôr, ako zvyšok hernej populácie a.k.a nemajiteľov hernej konzoly Playstation 4.

Aj keď si poviete, že je to možno trošku nefér, Sony si jednoducho vybilo cestu peniazmi a s Activisionom majú kontrakt o exkluzivite.

Nič to však nemení na fakte, že BETA bude trvať na PS 4 rovnako dlho, takže v konečnom dôsledku budú Xbox One a PC hráči na tom možno lepšie, kedže sa dáke chybičky a server load vyladia počas PS 4 BETA testu.

PS 4 BETA bude trvať od 19. do 23. augusta, pričom Xbox One a PC BETA obsadí vaše herné príbytky od 26. do 30. augusta.

Black-Ops-3_Specialist-Ruin

Activision zatiaľ nezverejnil konkrétne informácie o mapách, ktoré si hráči budú môcť vyskúšať, no už teraz vieme, že si určite vyskúšate nový bojový systém založený na reťazovom vykonaní vašich akcií. Ďalej si budete môcť zvoliť konkrétny typ vojaka, aby vyhovoval len vášmu hernému štýlu a v neposlednom rade zažiť unikátne boje na nových mapách.

BETA Call of Duty: Black Ops 3 je prvým BETA testom od vydania Call of Duty: World at War, ktorý bol zhodou okolností tiež vydaný štúdiom Treyarch.

Asi sa pýtate na podstatnú informáciu, ako sa dostanem do BETA testu?

Musíte si predobjednať nové Call of Duty a prístup budete mať garantovaný. To však nevylučuje situáciu, že sa neskôr objavia na internete kľúče, vďaka ktorým sa tiež dostanete do bety.

Teraz je už iba na vás, či dáte novému COD-u šancu a zastrieľate si vo frenetickom štýle, aký dokáže poskytnúť iba Call of Duty séria.

Komentuj!