Register

A password will be e-mailed to you.

Ak si to tak vezmete, tak aj zlá reklama je reklama.

Je už len otázne, či chlapci z Rocksteady a Warner Bros. chodia po kanáloch, hanbia sa za svoje dielo, alebo chrbtovú kosť zabudli niekde v šiestej galaxií. To že desaťtisíce hráčov po svete haní meno týchto dvoch firiem a skloňujú ho vo všetkých vulgárnych pádoch, berú v pohode a žijú životom, ako pred 23. júnom 2015.

Pokiaľ ste fetišista, môžte si prejsť najdôležitejšie novinky, o ktorých sme vás informovali chronologicky od 22. júna po 2. júl

    Prvé podozrenie o problémoch s PC verziou – BATMAN: ARKHAM KNIGHT, PC VERZIA – ODFLÁKNUTÝ PORT ?
      Warner Bros. priznal pochybenie a sťahuje PC verziu z predaja – BLESKOVKA: Warner Bros. sťahuje z predaja PC verziu nového Batmana!
              Rocksteady šliaplo na plyn a prinieslo prvý patch – BATMAN: ARKHAM KNIGHT PATCH PRE PC VERZIU OPRAVUJE EFEKTY A NIEKTORÉ PROBLÉMY
                  A finálne “priznanie” na záver o stave hry – Warner Bros. vedeli o problémoch s Batmanom „celé mesiace“

                    Ak fetišista nieste, odignorujte tie krásne zosúladené, chronologicky usporiadané taby a prečítajte si riadky nižšie uvedené.

                    Warner Brothers., teda bratia Wárnerovci, nám 28. júna priniesli prvú a zatiaľ jedinú opravu, o ktorej sme písali, (*wink* *wink* Záložka 28. jún) a v auguste by nás chceli prekvapiť, alebo skôr pohostiť ďalšou opravou.

                    Znenie tejto správy je následovné.

                    “Warner Bros. Interactive Entertainment, Rocksteady a naši partneri, pracujú na dočasnom patchi (oprave) pre hráčov PC verzie (ak dáky ešte ostali), ktorý dorazí v auguste. Tento patch by mal vyriešiť mnoho z problémov, ktoré sme zosumarizovali v patchi 28. júna (no asi sa im nepodarilo týmto patchom všetky problémy odstrániť, kto vie?).”

                    “Zároveň sa chceme opätovne poďakovať, za vašu zvýšenú trpezlivosť a vaše neoceniteľné príspevky o chybách. Naďalej sledujeme situáciu okolo našej hry a snažíme sa vám v čo najkratšom časovom úseku priniesť patch, ktorý opraví všetky vaše problémy.”

                     

                    Takže to máte čierne na bielom, opäť, zas raz. Chalani stále makajú na opravách a Warneráci sa nám snažia ospravedlňovať, aj keď už je myslím trošku neskoro, čo poviete?

                    Okrem iného nedávno vyšlo prvé príbehové rozšírenie Batgirl: A Matter of Family, ktoré však na PC nevyšlo a ani nevýjde pokiaľ nebudú odstránené problémy so samotnou verziou Batman: Arkham Knight.

                     

                    Zdroj: Vlastný.

                    Komentuj!