Register

A password will be e-mailed to you.

Sága, ktorá zapričiňuje chátranie vzťahu medzi Konami a Hideo Kojimom pokračuje. Vydavateľ Konami sa rozhodlo odstrániť všetky stopy po tomto legendárnom tvorcovi hier, ktorý stojí v podstate za celým zrodom značky Metal Gear Solid.

Najnovšie fotky sa nedávno objavili na internete a ak si porovnáme starý a nový obal hry, uvidíme pár dôležitých zmien.Na ľavej strane môžete vidieť ešte starú verziu obalu, pričom na pravej je ten nový a upravený. Ak sa pozriete poriadne na hornú časť oboch obalov, tak si môžete všimnúť, že na novom obale sa už viac nenachádza nápis “A HIDEO KOJIMA GAME”. Okrem odstránenia samotného mena Kojimu bolo odstránené aj logo “Kojima Productions” z ľavej spodnej časti obalu.

 

MGS_Boxes

Odstránenie mena Hidea Kojimu s logom jeho štúdia je len jedna z mnohých búrlivých udalostí, ktoré sa v poslednej dobe diali a naďalej dejú medzi Konami a Kojimom. S oficiálnej stránky bolo napríklad odstránené meno Kojimu s logom jeho štúdia. Neskôr sa Konami zasa rozhodlo navrátiť Kojimu k MGS hrám, no a teraz sa zasa rozhodlo tak, že ich odstráni.

Samotné Kojima productions štúdio bolo rozpustené, respektíve bude rozpustené. Táto informácia prišla od herca, ktorý dabuje samotného Snake-a v MGS. Aj napriek všetkým týmto okolnostiam sa podľa vyjadrenia samotného Kojimu nezmenilo nič na jeho vzťahu voči vychádzajúcemu Metal Gear Solid V: The Phantom Pain a hru je odhodlaný dokončiť a vydať tak, ako to bolo aj pôvodne zamýšľané. Finálna hra od štúdia Kojima Productions, MGS V: The Phantom Pain, príde na pulty obchodov 1. septembra.

 

Komentuj!