Register

A password will be e-mailed to you.

Tento týždeň je naplnený novinkami a jednou prispieva aj samotný Blizzard. Rozšírenie pre StarCraft 2: Legacy of the Void, je už dostupné na predobjednanie na oficiálnej stránke samotnej hry.

Hru si môžete pred-objednať v dvoch edíciach. Štandardná edícia bude obsahovať len samotnú hru a z karty vám Blizzard “ukradne” 39.99 €. Deluxe edícia, už len podľa názvu obsahuje viacero bónusov, na ktoré sa teraz bližšie pozrieme.

1. Unikátne portréty a nový vzhľad jednotiek

Dostanete tri unikátne portréty, inšpirované Protoss jedntotkami. Samotné jednotky dostanú nový vylepšený vzhľad, ktorým sa odlíšite na bojisku.

AC73D896BA45AFA667A2A1EE856E97AA8AD90C50

2. Zvieratko, Transmog a nový štýl Karty

Novým zvieratkom, ktorým vás Blizzard v hre World of Warcraft poteší, bude Archon pet. V hre Hearthstone dostane zadná strana vašich kariet protosský nádych a aby toho nebolo málo, v Diablo 3 si pomocou transmogrifikácie môžete zmeniť vzhľad vašej výzbroje do protosskej tématiky.

DDA44D63022C00A028FBEC82A4BB1B917C6D99C8

3. Void Seeker Mount

Posledný bonús, ktorý dostanete do hry Heroes of the Storm, bude štýlový Void Seeker Mount, ktorým sa rozhodne odlíšite od ostatných hráčov a ukážete tak vašu pravú protosskú orientáciu.

BAB16E87CD9731062AAC2669619EBD40EE332633

Za túto de”luxusnú” digitálnu edíciu si zaplatíte o cca 20 € navyše od štandardnej edície, takže vás výjde na 59.99 €. Blizzard si však pre svojich verných fanúšikov pripravil ešte pár prekvapení. Ak si nový StarCraft predobjednáte zo stránky Battle.net ešte pred tým, ako hra výjde, tak budete odmenený prístupom do BETA testu, ktorý nedávno započal.

Chlapci z Blizzardu však rátali stým, že by vám to nemuselo stačiť, tak vám podhodia tri unikátne misie, nazvané “Whispers of Oblivion“, ktoré si môžete zahrať ihneď po tom, ako chlapcom zašlete symoblickú sumu podľa vlastného uváženia, teda samozrejme, minimálna suma dobrovolného príspevku začína na 39.99 eurách.

Potešíme však aj hráčov, ktorí radi míňajú peniaze na niečo, čo si môžu aj reálne chytiť. Blizzard prichystá aj fyzickú “Collector’s Edition”, takže klasická kolektorka, ktorú si môžete zakúpiť pri vydaní hry. Nájdete v nej klasické DVD z tvorby hry, CD soundtrack, plus dáke ďalšie maličkosti. V slovenských e-shopoch už sa dá pred-objednať.

Posledné zo zmien, sa týkajú predošlej expanzie Heart of the Swarm, ktorá už po novom bude hrateľná bez pôvodnej hry, StarCraft 2: Wings of Liberty. Určite sa pýtate na to, kedy hra vychádza. Blizzard zatiaľ nepotvrdil nič na pevno a stále omieľa len jedno “Zima 2015”.

Komentuj!