Register

A password will be e-mailed to you.

Mnoho hráčov online multiplayeru GTA V sa stažuje na nízku snímkovú frekvenciu (framerate) a miznúce autá, a to práve od nainštalovania najnovšieho DLC Ill-Gotten Gains (Pt. 2).V sekcií r/Games na serveri Reddit sa viacero ľudí zdôverilo s poklesom framerate počas hrania GTA V online. Ich príspevky pritom dostali veľký počet “upvotes”, čo naznačovalo podobné tažkosti u väčšieho počtu hráčov. Samotný problém nastáva po stiahnutí aktualizácie 1.28, ktorá prináša spomínaný Ill-Gotten Gains a k tomu aj miznutie textúr áut uložených v garážach hráčov.

V dôsledku týchto problémov a zvýšeného náporu zákazníkov Rockstar Support vyhlasoval, že vývojári robia všetko pre napravenie situácie. Vyhlásenie supportu znie: “Dostali sme správy o nižšom framerate v GTA V a GTA online po aktualizácii 1.28 na PC. Momentálne sa pozeráme do reportov a prešetrujeme problém.”GTA V Online missing car

To môže znieť ako typická odpoveď od Rockstar, avšak veľa hráčov dobre vie, že Rockstar Support nie je vždy zrovna dôveryhodným zdrojom informácií. Mnoho ľudí zostalo po novom update sklamaných, bez žiadnej skutočnej odpovede od Rockstar a zatiaľ bez viditelnej snahy o nápravu problému.

Tak čo, aj Vám vidno v garáži iba 4 kolieska namiesto nabušeného Ferrarri?

 

Zdroj: r/Games, Reddit

Komentuj!