Register

A password will be e-mailed to you.

Batgirl: A Matter of Family, prvé príbehové rozšírenie hry Batman: Arkham Knight dostalo dátum vydania a zároveň aj cenovku. Dostupné bude 14 Júla pre držitelov “Season passu” a 21 Júla, pre ostatných hráčov.

V novom rozšíriteľnom obsahu, ako to logicky vyplýva z názvu samotného, budete môcť hrať za Batgirl. Očakávajte nové lokácie na prebádanie pomocou vašich Netopierích krídeľ a kopu misií navrhnutých špeciálne pre toto rozšírenie. Môžete sa zároveň tešiť na paletu hádaniek, ktoré budete riešiť “hekovacími” schopnosťami samotnej Batgirl. Robin vám podá pomocnú ruku v skupinových bitkách, ako to bolo aj v pôvodnej hre.

2559788-bak_sshot051+(2)

Rozšírenie “A Matter of Family” vyrozpráva príbeh Barbari Gordon, predtým, ako ochrnula. Pokiaľ nevlastníte “Season Pass”, na nový obsah si budete musieť v prípade záujmu vybrať z penaženky cca 9€.

Na príbehu s Batgirl, momentálne pracuje štúdio Warner Bros. Montreal, vďaka ktorému ste si mohli zahrať predošlí diel, Batman: Arkham Origins. Obsah, ktorý ešte len výjde v budúcnosti, je vyvíjaný pod dohľadom samotného Rocksteady.

Zatiaľ nie je známe, či obsah z Batgirl bude možné zakúpiť v daný dátum aj pre PC. Túto informáciu vám skúsime prezistiť a doplniť.

 

Zdroj: VG247, Vlastný.

Komentuj!