Register

A password will be e-mailed to you.

Video navnaďujúce na predobjednanie hry The Act of Agression uzrelo svetlo sveta včera. Podstatná informácia pre nás hráčov však je, že si hru môžete k dnešnému dňu predobjednať na Steame. Štúdio Eugen Systems vám ponúka zľavu -15% z pôvodnej ceny hry. Ak máte záujem, šup sem. Výsledná cena činí 38.24€.

Ak ste podobný dobrodruh, ako Harrison Ford alias “Indy” a nebojácne ste klikli na popis pod videom, tak na vás vybafla informácia v zmysle “The Act of Aggression, release on September 2”. Chlapci z Eugen Systems pravdepodobne radi hrajú hry so svojím publikom a pri sledovanosti videa okolo 34 tisíc v tomto momente si myslia, že neuviesť takto podstatnú informáciu priamo do videa, je asi ok. Na druhú stranu, aj sám Harrison prežil atomový výbuch v predpotopnej chladničke.

1

Máte radi Command&Conquer sériu? Konkrétne C&C Generals? 2 September je pre vás tým pádom posvätným dňom a cena by vás až tak odradiť nemala. Navyše sa v popise videa spomína, že ak podporíte chlapcov vývojárov už teraz, budete mať garantovaný prístup do multiplayer BETA testu, ktorý začne na konci mesiaca júl.

Act of Aggression bolo oznámené len minulý rok. Eugen Systems štúdio zodpovedné za vývoj hry takto pokračuje s novým pokračovaním ich zabehnutej série Act of “War” s podtitulom “Aggression”.

Hra ponúkne zbieranie surovín, stavanie báz a tri unikátne frakcie, bojujúce proti sebe, aby získali vytúženú nadvládu nad ich protivníkmi. Prvá z frakcií je klasická US Army, tvrdá, odolná a priraďte si ďalšie synonymá podľa chuti. Chimera, všestranná úderná jednotka so špičkovou vojenskou technológiou. The Cartel, tajomná organizácia, v ktorej sa nachádzajú politici, obchodníci so zbraňami a poľní stratégovia, ktorí disponujú vojenskou silou súkromných spoločností.

Video prezentujúce US Army si pozrite tu.

Video prezentujúce Chimeru si pozrite tu.

Video prezentujúce The Cartel si nepozriete “tu”, pretože video približujúce túto frakciu nebolo zatiaľ zverejnené. Môžete však sledovať oficiálnu stránku hry, kde sa časom určite objavia ďalšie informácie.

 

Tešíte sa na hru? Alebo si radšej pustíte staručičké C&C a novým pokusom vzkriesiť túto hernú legendu, nedáte šancu?

 

Zdroj: PCGamer, Vlastný.

Komentuj!

O autorovi

Majo je gamer od dôb Half-Life 1. Spomína na časy, kedy sedel s kamarátom pri 56 kbit/s DIAL-UP modeme a sledoval, ako sa obrázok riadkovo streamuje na zobrazovacie zariadenie a.k.a CRT-Monitor. V dnešnej dobe sa hraniu venuje len okrajovo. Po rokoch drtenia možného a nemožného, ho už len máloktorá hra osloví a pojme jeho pozornosť. Novinky zo sveta hier a technológií však naďalej žerie dňom čo dňom a verí, že sa jeho old-school-gaming-times reinkarnujú v novodobej podobizni niektorej z prichádzajúcich hier.

Súvisiace príspevky