Register

A password will be e-mailed to you.

Pripravili sme si pre Vás, hráčov, súťaž o hodnotné ceny od MSI GAMING.

Zapojiť sa do súťaže je veľmi jednoduché. Stačí, ak “olajkujete” tento článok na Facebooku a zdieľate ho na svojom Facebooku a automaticky ste zaradení do žrebovania, ktoré sa uskutoční v nedeľu, 5.7.2015.

Súťažíme o nasledujúce ceny a reklamné predmety od MSI GAMING:

1. cena

MSI INTERCEPTOR DS200 GAMING MOUSE

1

Táto moderná Pro-gaming myš pre PC Vám ponúkne všetko, čo si aktívny hráč môže želať. Precízny laserový senzor, nastaviteľnú hmotnosť,  ergonomický dizajn, rýchle nastavenie rozlíšenia senzora, pozlátený USB konektor, no a v neposlednom rade aj plné RGB podsvietenie.

2. cena

MSI INTERCEPTOR DS100 GAMING MOUSE

2

Menšia, no o nič horšia gamingová myš pre “casual” hráčov ponúkne okrem laserového senzora o rozlíšení 3500 dpi aj osem tlačidiel, podsvietenie, a samozrejme, pozlátený USB konektor.

3. a 4. cena – MSI reklamné predmety

 Hráči sa radi bavia, a to aj mimo herného sveta. Brandované MSI podložky pod myš, kľúčenka maskota MSI GAMING a taktiež pevná pracka na kľúče. Po jednom zo všetkého, to je Vaša tretia a štvrtá cena.
3
5
4

Pravidlá súťaže:

Organizátor súťaže:

Redakcia somhrac.sk

Podmienky súťaže :

Zo súťaže sú vylúčení redaktori vydavateľa – somhrac.sk , ako aj ich rodinní príslušníci. Pre zaradenie do zlosovania je potrebné lajkovať a zdielať tento článok. Súťažiaci, ktorí splnili podmienky, sú v databáze zoradení vzostupne a každému je pridelené unikátne číslo od 1 po X (kde X je celkový počeť súťažiacich, ktorí postúpili do zlosovania). Výhercovia sú losovaní na základe náhodne vygenerovaných čísiel na serveri random.org.

Ak sa nám nepodarí s výhercom / výhercami skontaktovať do 3 dní od losovania, pristúpime k vylosovaniu náhradníka / náhradníkov. Termín súťaže:

Súťaž potrvá v termíne od 29. júna do 5. júla 2015. Výhercovia budú zverejnení 6. júla 2015.

Za poskytnutie cien do súťaže Ďakujeme spoločnosti MSI

Komentuj!