Register

A password will be e-mailed to you.

World of Warcraft: Warlords of Draenor vyšiel v Novembri minulého roka. Od tej doby Blizzard vydal niekoľko malých patchov a jeden väčší patch s číslovkou 6.1, ktorého obsahom bolo pridanie Garrisonov, Heirloom tabu a nového modelu Blood elfov. Od tohto patchu ubehli štyri mesiace a 23. Júna bol deň, kedy k nám dorazil nový update 6.2.

Update s názvom “Fury of Hellfire” obsahuje staro nový raid “Hellfire Citadel” v ktorom budete bojovať proti staro novému Gul’danovi.

Kontroverzná téma, “lietanie v Draenore”, bola otvorená a Blizzard po dlhých úvahách a nekonečných výmenách názorov na oficiálnych fórach s hráčmi poľavil z ich presvedčenia o nemožnosti lietať a do nového patchu pridal túto možnosť. Lietať však budete môcť až po splnení určitých podmienok, o ktorých si môžete viac prečítať v Gagovom článku. Posledná pridaná významná zmena sa týka Garrisonov a možnosti postavenia novej budovy “Lodenice”, z ktorej názvu vyplýva, že si budete môcť zaobstarať vlastnú loď a posádku.

Everything

V kruhoch zasvätených, sa pošepkáva, že by patch 6.2 mal byť posledným, ktorý do hry priniesol raid a Blizzard sa bude viac zameriavať na novú expanziu, ktorá by mala prísť ešte tento rok. Túto informáciu však berte s rezervou, jedná sa zatiaľ iba o dohady.

Podľa predčasne uniknutého infa, krátko po tom, ako patch 6.2 zavítal na live servery, budete na konci nového Raidu bojovať proti staro novému (tento výraz už začína byť otravný že?!) Archimondovi. Video v sebe nesie určitý nádych, oznamujúci koniec rozvoja expanzie Warlords of Draenor.

Ak vám neprekáža skazenie si toho pravého WoW nerd-gazmu, keď od vášho Warlocka vyletí posledný Chaos-Bolt a v Battle logu sa vám objaví správa “Archimond was defeated”, stým, že bude následovať epické video, na ktoré ste sa pravdepodobne tešili celý ten niekoľko dňový wipe-fest, nech sa páči, klikajte na video nižšie.

 

Blizzard možno neplánuje ďalšie rozšírenia do datadisku Warlords of Draenor, no môžete si byť tak na 101% istý, že sa v pazúroch Chrisa Metzena nachádza nahrávací mikrofón, do ktorého huľáka niečo v zmysle “Mighty horde will rise again in Azshara”.

Áno, ako som už popisoval vyššie v článku, Blizzard si ešte minulý rok licencoval názov “Eye of Azshara”, čo by môhlo znamenať, že by sme sa v ďalšej expanzií pozreli ZNOVA, do STARO NOVÉHO Kalimdoru.

 

Zdroj: Gamespot, Vlastný.

 

Komentuj!