Register

A password will be e-mailed to you.

A je to tu!

Za posledných 24 hodín táto hra zožala toľko kritiky, ako náš premiér za celé jeho funkčné obdobie.

Warner Bros. sa k stiahnutiu predaja vyjadruje následovne.

“Chceme sa v prvom rade ospravedlniť vám, ktorým pretrvávajú výkonostné problémy s PC verziou hry Batman Arkham Knight. Vaše podnety a problémy s hrou berieme s najvyššou vážnosťou a z toho dôvodu sme sa rozhodli stiahnuť hru z predaja, až do odstránenia všetkých problémov. Hru jednoducho nechceme vrátiť do predaja, až pokým nesplníme určité kvalitatívne štandardy našej spoločnosti. Našich zákazníkov, teda vás, si ceníme a sme si vedomí počtu hráčov na PC platforme, ktorí si hru užívajú bez problémov, každopádne chceme, aby bola hra rovnako dobre hrateľná pre všetkých PC hráčov bez rozdielu.”

Batman+would+have+kicked+him+away+from+the+ledge+then+_97d3235172be71877de00351263c409f

“Chceme zároveň poďakovať hráčom, ktorí prispievajú svojimi postrehmi a cennými informáciami na oficiálnych fórach. Všetky vami poskytnuté informácie sú nami ihneď monitorované a spracovávané. Ak ste si zakúpili kópiu našej hry a nie ste spokojný s vašim zážitkom z hry, môžete ju vrátiť pomocou služby steam refunds na oficiálnej stránke, pričom steam refund obchodné podmienky môžete nájsť tu. Ak ste hru zakúpili mimo steam, musíte sa obrátiť na vášho lokálneho predajcu.”

“Fanúšikovia série The Batman: Arkham podporovali celý čas túto značku a za jej úspech sa môžeme poďakovať iba vám, fanúšikom. Zároveň vás chceme poprosiť o vašu trpezlivosť, pričom sa budeme snažiť priniesť upravenú a lepšiu verziu nového Batmana, aby ste si mohli vychutnať ukončenie tejto série tak, ako to bolo pôvodne zamýšlané.”

Celú túto situáciu so stiahnutím predchádzal katastrofálny štart predaja na PC platforme. Limit na 30 obrázkov za sekundu a trhanie/zasekávanie hry, boli iba najviac badatelné problémy zo širokej palety ostatných problémov, ktoré hráči objavovali počas hrania.

Bližšie opísané problémy z hrou si môžete prečítať aj vo Vladovej novinke alebo sa pozrieť bližšie na celú problematiku zlých PC portov v Gagovom článku.

 

Celé vyjadrenie od Warner Bros. si v pôvodnom znení môžete prečítať tu.

 

Zdroj: PCGamer, Vlastný.

Komentuj!