Register

A password will be e-mailed to you.

V minulom článku sme sa venovali informáciam z E3 a prvej ukážke multiplayeru Star Wars Battlefront. Tentokrát sa pre zmenu budeme venovať detailom o hre a o tom, ako sa bude hrať.

2848824-star+wars+battlefront+_4-17_e

Dice sa vytrvalo snaží vyvrátiť názor niektorých neprajníkov, ktorí tvrdia, že nový Battlefront je iba “prezlečený” Battlefield. Áno, hra funguje na rovnakom engine ako Battlefield, ale hrateľnosť bude určite dostatočne odlišná.

Herné triedy postáv, ktoré poznáme z hier Battlefield zmiznú. Teda nebudú vopred dané triedy, každá bude zameraná na inú úlohu v boji a tento zaužívaný systém z Battlefield hier vystrieda nový. Hráč si bude môcť vybrať zbrane, ich úpravy a ďalšiu techniku podľa seba a vytvoriť si svoju vlastnú postavu, či triedu.

Star-Wars-Battlefront-Isn-t-a-Battlefield-Reskin-Doesn-t-Have-Excessive-Destruction-479006-2

V druhej rade pôjde o karty, tzv. Star Cards, ktoré si hráč vyberie na začiatku každého kola. Hráč si môže vybrať 3 karty, ktoré môže potom používať počas boja. Pôjde o rôzne schopnosti ako štít pre seba a spoluhráčov, raketový skok pomocou jet-packu alebo rôzne iné “Gadgety”, ako granáty a podobne. Momentálne nie je jasné, či si hráč bude môcť zvoliť obľúbené karty a hrať s nimi stále, alebo bude v každom kole ponúknutý iba náhodný výber zo všetkých kariet. Zaujímavejšia by pre mňa určite bola tá druhá možnosť. Zvolené karty sa hráčovi budú zobrazovať v pravom dolnom rohu obrazovky a ich použitie bude obmedzené časovačom. Správne rozhodnutie, kedy použiť tieto karty, určite zaváži na celkovom výsledku súboja. Na bojisku sa tiež budú náhodne objavovať zbrane a schopnosti, ku ktorým sa bude potrebné prebojovať a vyzdvihnúť si ich.

Na záver si ešte môžeme pozrieť ukážku z hrania kooperatívneho módu “Survival”, v ktorom sa zo spoluhráčmi budeme brániť vlnám počítačovo ovládaných nepriateľov. Hra vychádza 17. Novembra a my Vám budeme pravidelne prinášať najnovšie informácie.

 

Komentuj!