Register

A password will be e-mailed to you.

Štúdio stojace za mediálne veľmi úspešnou hrou Project Cars ohlásilo pokračovanie tejto série. Stalo sa tak pomerne krátko po vydaní niekoľkokrát odloženého Project Cars.

Project Cars je jedna z hier, ktoré vznikli z “ľudového” financovania (crowdfunding), čo znamená, že peniaze na vývoj získali od samotných hráčov. Vývoj hry bol však takmer od jeho začiatku intenzívne sledovaný aj hernými novinármi a o publicitu sa teda vývojári nemuseli báť.

slightly_mad_studios_13612109863764Project Cars 2 bude teda nová hra a jej vývoj by už nemal byť taký náročný, keďže grafický aj fyzikálny engine je už hotový a teda sa bude pracovať skôr na obsahu a vylepšeniach. Má pribudnúť kooperatívna kampaň a Rally. O tom, čo nová hra prinesie, však zatiaľ veľa nevieme.

Štúdio prisľúbilo, že popri vývoji druhej časti sa bude venovať prvej hre, do ktorej plánujú pravidelne pridávať nové vozidlá a trate. Každý mesiac pribudne jedno vozidlo zdarma a tiež budú dostupné aj platené, tematické balíky áut. Ukážku jedného z nich si môžete pozrieť na nasledujúcom videu.

Aj napriek tomu ohlásenie novej hry, spolu s novou kampaňou na vyzbieranie peňazí, vyvolalo medzi fanúšikmi pobúrenie. Od štúdia očakávali skôr to, že sa budú sústreďovať na problémy s novou hrou a pridávať obsah. Nie, že ohlásia novú hru a rovno si na jej vývoj opäť začnú pýtať peniaze. Podľa môjho názoru si štúdio mohlo s ohlásením novej hry ešte počkať, nakoľko od vydania Project Cars ubehol iba mesiac a takéto reakcie mohli predpokladať.

1308714117477214504

 

Zdroj: kotaku.com pcgamer.com

Komentuj!