Register

A password will be e-mailed to you.

Herní vydavatelia za nás rozmýšľajú a snívajú v spektrách, ktoré siahajú do počtu myšlienkových sfér, rovnajúcemu sa počtu všade prítomných “smradľošov” (čítaj “houmlesákov”) na Bratislavskej hlavnej stanici.

call-of-duty-4-modern-warfare-2582
Activision si je vedomý svojho postavenia na trhu a vzhľadom na fakt, že sa v posledných rokoch objavuje viac a viac “remasterov” starších hier, bola iba otázka času, kedy táto vznešená myšlienka zavíta do mozgového závitu dákeho Jožka Supernápadniaka v tomto prípade pomenovanom “Eric Hirshberg”.

“Ak sa vám podarí zremástrovať staršiu hru kvalitne, myslím že to môže byť pre hráčov iba prínos. Hráči majú veľa nostalgických spomienok na svoje obľúbené hry z predošlej generácie. Chcú jednoducho vidieť, čo by môhol remáster takejto hry priniesť, na aktuálnej generácií herných zariadení.” Odpovedal Hirshberg pre magazín Game Informer.

black-ops

Hirshberg pokračuje “Vždy ide hlavne o náklady spojené s takýmto projektom. To vlastne znamená, že potrebujete spojiť kopu šikovných ľudí a racionálne ích primäť k znovu vytvoreniu toho, na čom už predtým pracovali, avšak tento raz musia zamakať ešte viac, aby starú verziu hry dostali kvalitatívne na úroveň dnešných hier. Ja osobne by som si veľmi rád zahral Modern Warfare 1 alebo pôvodný Black ops. Tieto hry ponúkajú veľa materiálu na ktorom sa dá stavať. Zatiaľ sa však pohybujeme iba v úvahách a diskusiách, takže nie je nič potvrdené, no môžete si byť istý, že o týchto veciach veľmi veľa premýšľame.”

Čo všetko nám z daného vlastne vyplýva ? Bobby Kotick (Riaditeľ Activisionu) pravdepodobne potrebuje nové Lambo a zároveň sa v blízkej budúcnosti môžete tešiť na znovu zavítanie do Chernobylu a Vietnamských pralesov v Ultra Quality High Definition Super Extra Call of Duty experience.

 

Zdroj: PCGamer, Vlastný.

Komentuj!