Register

A password will be e-mailed to you.

Pod návalom veľkých noviniek na E3 bola hráčmi aj hernými webmi trochu prehliadnutá novinka od Ubisoftu, ktorá poteší všetkých fanúšikov South Parku. Je ňou pokračovanie úspešnej (a skvelej) hry South Park: The Stick of Truth pod názvom South Park: The Fractured but Whole.

Napriek odlišným vývojárom (prvú hru malo na starosti štúdio Obsidian Entertainment), princíp hry sa oproti predošlému dielu nezmení. V The Fractured but Whole však už nepôjde o paródiu fantasy prostredia. V hlavnej úlohe budú superhrdinovia.

fracturedbutwholeNiektoré detaily o hre prezradili samotní Trey Parker a Matt Stone. „Pri Stick of Truth sme sa akoby naučili správne robiť video hry,“ povedal Parker. Potvrdili, že hlavnou postavou bude opäť „the New Kid“, za ktorého sme si zahrali v predošlej hre. Tentokrát sa však hra sústredí – ako sa patrí na každý príbeh o superhrdinovi – aj na jeho pôvod.

Viac o hre prezradil popis k traileru: „Hráči sa ponoria do podsvetia South Parku plného zločinu s Coonom a jeho priateľmi. Odhodlaná skupina bojovníkov proti zločinu bola založená Ericom Cartmanom, ktorého alter-ego, The Coon, je napoly človek a napoly mýval. Ako ‘New Kid’ sa hráči pridajú k superhrdinom Mysterion, Toolshed, Human Kite, Mosquito, Mint Berry Crunch a množstvo ďalších, aby bojovali proti silám zla.“

Dátum vydania ešte nebol oznámený, ale Fractured but Whole si zahráme na PC a všetkých konzolách súčasnej generácie.

Komentuj!